Dokunmatik ekran edit nesnesine tıklayınca otomatik klavye çıkmasını istiyorum ama çıkmıyor sadece bir editte çıkıyor ve diğerlerinde çıkmıyor tüm nesne özellikleri aynı bir bilgisi olan varmı acaba ?
Otomatik klavye ile kastınız Windows işletim sisteminin dokunmatik klavyesi midir?
Edit nesnesi ile kastınız TEdit midir?
OnEnter, OnClick, OnMouseDown, OnMouseUp olayları tüm Edit nesneleri için aynı mı?
Laptop dokunmatik ise aşağıdaki ayarları kontrol edebilir misiniz? Windows 10'da klavyenin otomatik açılmaması sorunu bilinen bir sorun. Delphi kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
hocam çok teşekkür ederim cevabınız için windows tabanlı bir tablete yapmaya çalışıyordum ama herşey sıkıntı olunca android uygulama yapmaya karar verdim ve baya yol kat ettim çok basitçe bir çok şeyi yaptım.
unidac free bir component midir. Nasıl bulabilirim.
Birde connection strindeki server şifrelerini yaptığınız program içine giriyorsunuz. Bu sıkıntı olmuyormu.
Programı hacklemek vs.
Valla yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
sql bilgilerini giriyorsun ama açıkcası nekadar güvenli bende tam bilmiyorum hele bir program bitsinde kırmak içinde biraz uğraşırım o zaman test ederim