Tablo Yedekleme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Tablo Yedekleme
function QuotedStr(const SIRKET: string): string; bu function biryere eklemem gerekiyorsa onu söyleyin ekleyeyim. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Bütün unitlerde aramanıza gerek yok.ozcank yazdı:QuotedStr bütün unitler de arattım bu function yok.
Sadece SysUtils uniti içersinde QuotedStr fonksiyonunu arattığınızda şöyle bir fonksiyon görmeniz gerekir.
baktım araştırdım ama sysUtils diye bir unit ve dediğiniz fonksiyon yok.
SysUtils diye bir unit yoksa, aşağıda ki kodu nasıl derliyorsunuz ?ozcank yazdı:baktım araştırdım ama sysUtils diye bir unit ve dediğiniz fonksiyon yok.
ozcank yazdı:uses
Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
Dialogs, StdCtrls, Registry,Buttons, ComCtrls, jpeg, ExtCtrls, Menus, DB,
ADODB;
burda mevcut.
orda dediğiniz nerde inanın söylediklerinizden hiçbirşey ANLAMADIM. Çok özür.
File / Open diyorum böylebir sysutils.pas yok yanlış yerlerdemi arıyorum anlamadım .
CTRL + fare sol tuşu ile SysUtils'e tıklayın.ozcank yazdı:File / Open diyorum böylebir sysutils.pas yok yanlış yerlerdemi arıyorum anlamadım .
Tıkladım bunu Kod yazdığım ekranda yapacam değilmi?kimimben yazdı:CTRL + fare sol tuşu ile SysUtils'e tıklayın.ozcank yazdı:File / Open diyorum böylebir sysutils.pas yok yanlış yerlerdemi arıyorum anlamadım .
Tıkladıktan sonra açılan ekranda, QuotedStr fonksiyonu arayıp buldunuz mu ?
Tıkladım ama hiçbir şey gelmedi sağ tıklayınca pencere açılıyor ama ondada Quotedstr yok.
isterseniz teamviewer vereyim beraber bakalım
ozcank yazdı:Tıkladım ama hiçbir şey gelmedi sağ tıklayınca pencere açılıyor ama ondada Quotedstr yok.

Buldum Teşekkür ederim.Şimdi buraya hangi kodu yazmalıyım?
Ekran görüntünüzü görebilmem için bir adet mikroskop temin etmem gerekecek gibi görünüyor.ozcank yazdı:Buldum Teşekkür ederim.Şimdi buraya hangi kodu yazmalıyım?
Quotedstr.JPG
Buldum sonuç da dediğiniz yerde buldum. Şimdi buraya ne yazmam gerekiyor? Nasıl bir kod yazacam ?
Buraya dediğiniz yerden kast edilen yeri göremediğim için, ne yapmanız gerektiğini söylemem doğru olmaz.ozcank yazdı:Şimdi buraya ne yazmam gerekiyor?
Orası neresi ?