s.a
Arkadaslar benim merak ettigim bir program yazildiktan sonra bu programi belli bir sureligine kullanmasi icin nasil ayarlayabilirim. duzgun bir cumler olmadi galiba..yani ben bir program yazdim diyelim bu programin 2 ay calismasini istiyorum 2 ay sonra son 5 gun kala kullaniciyi uyarmali son 5 gun diye.. ama bu isi sistem saatini kullanarak yapmak istemiyorum.. hesaplama seklinde olur ama yinede sizin onerilerinizi almak istedim.. hayirli aksamlar
zaman asimi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
programını kurduğunda günün tarihini bir yere yazdırırsın ve program her açılışında oradan kontrol eder. Bu bir txt file olabilir, bir tablo olabilir, registry olabilir artık olasılıklar sana kalmış.
Ancak sistem tarihini kullanmadan böyle bir şey yaptırman pek olası değil gibi geliyor bana..
Tarihin geri alınmasına karşıda aktif tarihi ve bir önceki açılışdaki tarihi kıyaslayabilirsin..
Ancak sistem tarihini kullanmadan böyle bir şey yaptırman pek olası değil gibi geliyor bana..
Tarihin geri alınmasına karşıda aktif tarihi ve bir önceki açılışdaki tarihi kıyaslayabilirsin..
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
Bunun için en güzeli Tarih hesaplatması yapman olacaktır ilk program çalıştığı tarihi veri olarak diske kaytedip bunu sorgulattırabilirsin. Ve ya Registry ile kullanım sınırlaması verebilirsin her ikisini bir arada da yapabilirsin.
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
ya arkadaslar kusura bakmayin ama hatirlayamiyorum birturlu onun icin sorma geregi duydum lutfen kizmayin..ben bir ini dosyasi olusturdum ve bir degisken ile bu iniye bir deger attim orn 15 son 15 gunde bu hatayi verecek. ama son 15 gunden sonra her seferinde ekranda su kadar gun kaldi diyeek ya iste bu degeri ini ye yazmak istiyorum
yani zaman=15 ise programi calistirdiginde bu deger 14 olmali 13 diye gitmeli taki 1 kadar ama ben bu iniye bu degerlei nasil yazacam yani 15 yerine 13 u 12 yi vs..
yani zaman=15 ise programi calistirdiginde bu deger 14 olmali 13 diye gitmeli taki 1 kadar ama ben bu iniye bu degerlei nasil yazacam yani 15 yerine 13 u 12 yi vs..
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim: