tablolama ile ilgili en basit bilgileri bulabileceğim bi kaynak war mı mesela daha önce de belirttiğim gibi
bir ip scanner yaptım (diyelim) bu sonuçları tablolara nasıl aktarabilirim (nbtstat'la ilgili konuda benzer bir soru soruluyor) (viewtopic.php?t=3907&postdays=0&postorder=asc&start=30)
nbtstat -n > c:\asd.txt yazarsan c:\asd.txt tarzı bir komutun bir tabloya nasıl aktarılacağı gibi şeyleri öğrenmek istiyorum da... (şimdilik bu kadar ileride belki metni parçalara ayırarak kolon ve sütun olarak tablolama ile ilgili bilgi de lazım olacak tabii ki )
txt Olarak kayıt yaptığında TXT dosyasını aç ve incele kaçıncı satırda istediğin bilgiler görüntüleniyor istediğin satırdan itibaren değişkenler aracılığı ile tablolara aktar.
Parçalamaktan kastınız nedir? Elinizde standart çıktı alabileceğiniz txt dosyası var bunun içinden istediğiniz gibi verileri okuyup çekebilirsiniz. Önemli olan Algoritmanız olacaktır.
Kimden: webaytek
Kime: husonet
Tarih: Pts Tem 26, 2004 11:08 am
Konu: basit tablolama ile ilgili...
forumda cavap yazamıyorum da kusura bakma Database hatası veriyor admine ilettim
Önemli olan Algoritmanız olacaktır...
tabii haklısın da ben programcı değilim algoritmadan falan anlamam
keşke anlasaydım ayrı dava
biz bir txt dosyasından tabloya aktarma yapabilmemiz için ne yapmamız gerekli (parçalamayı falan unutalım) ben cahilcene sordum siz alternatif önerin ( )
Arkadaşım öncelikle probleminiz olduğu için özel mesajınıza cevap yazdım normalde özel mesaj'a cevap vermiyoruz. Çok basit bir kod örneği oluşturdum incelerseniz olayı çözersiniz
o dediğin terbiyesizliği 2. kere yapıyorum kusura bakmayın hepinizden özür dilerim bu arada kodu çalıştırdım program kitlendi
eee siz bu kodu hangi komut sonucu için yazdınız (nbtstat) içinse demekki bende bir hata war
ben de ettim bende de çalışıyor ama ne oluyor sırayla düğmeye basıyorum yaklaşık 50salise kadar işlem yapıyor memo sıfırlanıyor program kitleniyor sistem windows 2000 (belki sorun burada daha doğrusu msdosun kaydettiği dosyayla ilgili (yani satır bakımından))