özür diliyorum önce...aradım ama bulamadım..daha önce sormuştum ve cevabını da almıştım...ama buşamadım.....Delphi 7.0 da Qreport u yükleyemeidim...burda soylenmişti nasıl yapacğım....install dan hangi dosyayı yükeleceğimi unuttum
yardımcı olursanız sevinirim...
adminim tekrar özür....
Component ekleme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
evet ayıp oluyor biraz.
@alperim aramadan sonra çıkan sonuçları okuman lazım. Arayınca direk cevap gelmiyor karşına.
1. Bu sorunun cevabı zaten Sitede ipuçlarında var. Sitenin ana sayfasında dtsite.zip'i nidir, elinin altında bulunsun.
2. Forumda çok konuştuk. Forumun offline halini indir, o da elinin altında olsun.
Sürekli arama yap bu ikisinde. Emin ol aradıklarının %70 - %80'inini bulacaksın. Çıkan mesajları okumayı unutma ama
Kolay gelsin, umarım latifelerime kızmazsın
@alperim aramadan sonra çıkan sonuçları okuman lazım. Arayınca direk cevap gelmiyor karşına.
1. Bu sorunun cevabı zaten Sitede ipuçlarında var. Sitenin ana sayfasında dtsite.zip'i nidir, elinin altında bulunsun.
2. Forumda çok konuştuk. Forumun offline halini indir, o da elinin altında olsun.
Sürekli arama yap bu ikisinde. Emin ol aradıklarının %70 - %80'inini bulacaksın. Çıkan mesajları okumayı unutma ama

Kolay gelsin, umarım latifelerime kızmazsın

En son mussimsek tarafından 11 Ağu 2004 12:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
viewtopic.php?t=102&highlight=delphi7+quickreport
arama olayında biraz kasmak lazım
ilk denemede herkes aradıgını bulsaydı samanlık seyran olurdu
arama olayında biraz kasmak lazım
ilk denemede herkes aradıgını bulsaydı samanlık seyran olurdu

ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
-
- Üye
- İletişim: