selamlar
elimde bir label var burada bir malın fiyatını yazdırıyorum bu labeli nasıl para biçimine çevirebilirim yani üç hanede bir nokta koyucak felan
ha bide elimde dbedit var burayada bir malın fiyatı yazılıyo buraya fiyatı yazarken aynı şekilde para biçimi şeklinde yazdırabilirmiyim aslında alanı veritabanında para diye tanımlayınca oluyo ama ben bu editle matematiksel işlem yapıyorum sorun çıkarıyo bu yüzden mecburen number yaptım acaba iki edit kullansam birini para birini number tanımlasam girişi para tanımlananla yapıp aradaki noktaları felan kaldırarak düz şekilde number tanımlanan edite aktarabilirmiyim bu nasıl olur ordan kaydını yaparım
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
Para biçimi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Para biçimi
Kainat dahi bir programdır ve şüphesiz onun bir programcısı vardır...
Edit Yerine MaskEdit Kullanın ve para Maskı verin.
DbEditin bağlı olduğu (Table veya Query) üstüne sağ tıklayıp fields editorü açın. Onun da üstüne sağ tıklayıp All komutunu verin. DBEditin Bağlı bulunduğu fieldı bulun. ObJEct inspectorde ki display Format alanına
###,###,###,### girin.
Sevgiler...
DbEditin bağlı olduğu (Table veya Query) üstüne sağ tıklayıp fields editorü açın. Onun da üstüne sağ tıklayıp All komutunu verin. DBEditin Bağlı bulunduğu fieldı bulun. ObJEct inspectorde ki display Format alanına
###,###,###,### girin.
Sevgiler...
Geçip gideriz bizde ağızsız,dilsiz ve sorgusuz
İstanbul gibi düşeriz iki kıtaya birden...
En aşağılık düş, en büyük sevdadan belki
Erkek ölümler; bir uzun iç çekişle büyür göğsümüz
İstanbul gibi düşeriz iki kıtaya birden...
En aşağılık düş, en büyük sevdadan belki
Erkek ölümler; bir uzun iç çekişle büyür göğsümüz
-
- Üye
sanırım
viewtopic.php?t=3790&highlight=floattostrf bu linkdeki cevaplar işine yarar.
viewtopic.php?t=3790&highlight=floattostrf bu linkdeki cevaplar işine yarar.
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)