Webbrowser çalıştırıyorum işte navigate komutunu kullanarak sonra adresi alıyorum client'e gönderiyorum ok
Fakat sorun şurda, php adresi çağırdığımda işte mesela localhost/liste.php geliyor
Lakin o listeden mesela localhost/liste.php?id=1 gibi birşeye basıyorum link bu yani o serverda geliyor ama yukarıda adres hala localhost/liste.php kaldığı için ben localhost/liste.php?id=1 bunu clientlere gönderemiyorum anlatabildiysem ne mutlu bana )
Şimdi adres bar olarak edit kullandım onu her tıklamada refresh edecek komut şey nedir? ne yapılabilir ya da yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın...
Şimdi adres bar olarak edit kullandım onu her tıklamada refresh edecek komut şey nedir? ne yapılabilir ya da yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın...
Bunu yapmak için webbrowserin birkaç değişik eventi var. Soru nezaman yapmak iştiyorsun?
Sayfanın downloadu başladığı zamansa onDownloadBegin eventi kullanabilirsinsi. Evente webbrowserin 'LocationURL'ini okuyup edite ekleye bilirsiniz. Veya download bittikten sonrasa onDownloadComplete kullanabilisiniz.
Customer: "I'm running Windows XP."
Tech Support: "Yes."
Customer: "My computer isn't working now."
Tech Support: "Yes, you said that."
- Sorununuz benim anladığım kadarıyla POST metoduyla ilgili... Biliyorsunuzdur ama bilmeyen olabilir diye tekrar edeyim, Web formları iki method ile iletilirler... GET ve POST Methodları...
- Bu method'lardan GET olanında adres satırında gönderilen bilgiyi görebilmenize fakat sınırlı sayıda karakterin gönderilmesine olanak sağlar... Siz bu gönderilen linklerin tümünü parametreleriyle adres satırından okutabilirsiniz...
- POST method'unda ise olay farklılaşır. Sizdeki örnekteki gibi ROOT adres ile PHP veya CGI script adı görüntülenir, parametreleri gizlenir... BU gizli parametreleri nasıl okuyabilirim derseniz WebBrowser ile bilmiyorum. Sadece bu method'u GET'e dönüştürüp navigate ederseniz görünür kılabileceğinizi söyleyebilirim...
- Tabii malesef GET'e çevrilmiş bir method'a her zaman cevap (response) alacağınız anlamına gelmiyor. Sadece parametreleri okumak adına çözüm sayılabilir. Sonra POST metodu ile aynı sayfanın sorgusunu yapmanız gerekli olabilir...