Bir Program ve Client'lara Bilgi Mesajı ve Raporu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kilitli
Misafir

Bir Program ve Client'lara Bilgi Mesajı ve Raporu

Mesaj gönderen Misafir »

Programa bir tane real time mönitör yapmak sitiyorum...Nasıl yapabilirim tam olarak mantığı nedir veya messegerda kapalı iken popup mesaj geliyor onun gibi bir işlem yapılınca bunların clientlara geldiği bir mesaj türü bir şey ve en son mesela işlemler bittikten sonra rapor şeklinde clientlara gelmesi gibi....Hayırlı Geceler...
En son Misafir tarafından 21 Ağu 2004 11:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Misafir

Ya kusura bakmayın yanlışka aşağı yazacağım yere başlığa yaz

Mesaj gönderen Misafir »

Kusura bakmayın yanlışlıkla aşağı yazacağım yere başlığa yazmışım...Kusura bakmayın dalgınlık işte...
Misafir

arkadaşlar kısaca bir açıklarsanız gerçekten çok memnun olur

Mesaj gönderen Misafir »

Bunu nasıl yapacığımı bilmiyorum....Lütfen biraz bilgi verirmisiniz
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

S.A.
eğer program ib/fb veri tabanı kullanıyorsan ibevent ları incele.

viewtopic.php?t=3625&highlight=events
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Misafir

biraz daha açayım

Mesaj gönderen Misafir »

Şimdi söle...Bir tane prgram var yazıyorum ve kullanıcı bu programı kullanıyor ve kayıtlar yapıyor....Ben nasıl bir client program yazmam gerekli ki veya biraz mantığını açarsanız bu işlemler yapılınca küçük notlar düşüm....Bu ufak bir popup pencereye...mümkünse yardımcı olursanız bu konuda sevinirim....Biraz mantık, biraz yol, bu kadarı yeterli olacaktır...Teşekkürler
Misafir

Bunu mail atma ile yapabilirmiyiz yani yaptığı işlemleri mai

Mesaj gönderen Misafir »

Yaptığı işlemleri mail atma gibi bunlar için hangi bileşenleri kullanmam gerekiyor...teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

ya @Mx500, şu parça parça yazma huyunu bıraksan. Dağınık oluyor, hiçbirşey anlaşılmıyor. Çok mesaj yazana madalya da vermiyoruz.

Kelime sınırımız yok, derdini rahtça istediğin kadar uzun anlatırsın. Eğer sonradan birşey ilave etmek istiyorsan Edit tuşuna basarak önceki mesajına ekle.

Kolay gelsin.
Misafir

okey nope

Mesaj gönderen Misafir »

Pardon.....Delphide fazla iyi değilim abi belli oluyor heralde...Ama kastırıyoruz...Günde 12 saatimi veriyorum....Napalım böle yanlışlık oluyor....Yapmak istediğimi ben o zama baştan uzun uzun yazıyım...Programda yapılan işlemlerin belli bir kısmını örneğin fieldlara kaydedilen örneğin 4 fielda yazılan değerleri her kayıtta mail olarak atmasını istiyorum...Bunun için hangi componentleri veya hangi yolları izlemem gerekiyor...Bilgilendirirseniz sevinirim...
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

:ara mail
Arama sonucunda 210 adet mesaj bulundu
Sormuş olduğunuz sorunun cevabı daha önce forumda tartışılmıştır.
lütfen anahtar kelimeler ile aramayı kulllanınız.
Eğer yanıtta eksik bir taraf görüyorsanız sorunuzu ilgili başlık altında devam ettiriniz.
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kilitli