Bir Program ve Client'lara Bilgi Mesajı ve Raporu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Bir Program ve Client'lara Bilgi Mesajı ve Raporu
Programa bir tane real time mönitör yapmak sitiyorum...Nasıl yapabilirim tam olarak mantığı nedir veya messegerda kapalı iken popup mesaj geliyor onun gibi bir işlem yapılınca bunların clientlara geldiği bir mesaj türü bir şey ve en son mesela işlemler bittikten sonra rapor şeklinde clientlara gelmesi gibi....Hayırlı Geceler...
En son Misafir tarafından 21 Ağu 2004 11:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ya kusura bakmayın yanlışka aşağı yazacağım yere başlığa yaz
Kusura bakmayın yanlışlıkla aşağı yazacağım yere başlığa yazmışım...Kusura bakmayın dalgınlık işte...
arkadaşlar kısaca bir açıklarsanız gerçekten çok memnun olur
Bunu nasıl yapacığımı bilmiyorum....Lütfen biraz bilgi verirmisiniz
S.A.
eğer program ib/fb veri tabanı kullanıyorsan ibevent ları incele.
viewtopic.php?t=3625&highlight=events
eğer program ib/fb veri tabanı kullanıyorsan ibevent ları incele.
viewtopic.php?t=3625&highlight=events
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
biraz daha açayım
Şimdi söle...Bir tane prgram var yazıyorum ve kullanıcı bu programı kullanıyor ve kayıtlar yapıyor....Ben nasıl bir client program yazmam gerekli ki veya biraz mantığını açarsanız bu işlemler yapılınca küçük notlar düşüm....Bu ufak bir popup pencereye...mümkünse yardımcı olursanız bu konuda sevinirim....Biraz mantık, biraz yol, bu kadarı yeterli olacaktır...Teşekkürler
Bunu mail atma ile yapabilirmiyiz yani yaptığı işlemleri mai
Yaptığı işlemleri mail atma gibi bunlar için hangi bileşenleri kullanmam gerekiyor...teşekkürler
okey nope
Pardon.....Delphide fazla iyi değilim abi belli oluyor heralde...Ama kastırıyoruz...Günde 12 saatimi veriyorum....Napalım böle yanlışlık oluyor....Yapmak istediğimi ben o zama baştan uzun uzun yazıyım...Programda yapılan işlemlerin belli bir kısmını örneğin fieldlara kaydedilen örneğin 4 fielda yazılan değerleri her kayıtta mail olarak atmasını istiyorum...Bunun için hangi componentleri veya hangi yolları izlemem gerekiyor...Bilgilendirirseniz sevinirim...

Arama sonucunda 210 adet mesaj bulundu
Sormuş olduğunuz sorunun cevabı daha önce forumda tartışılmıştır.
lütfen anahtar kelimeler ile aramayı kulllanınız.
Eğer yanıtta eksik bir taraf görüyorsanız sorunuzu ilgili başlık altında devam ettiriniz.
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^