Form doldurup prinet edecek bişey---- ( çözüldü )
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Form doldurup prinet edecek bişey---- ( çözüldü )
...
En son Misafir tarafından 24 Ağu 2004 01:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
selam
foruma hoşgeldiniz
başta kuralları okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.
.. sorunuzu yanlış foruma sormuşsunuz buraya taşıdım.
.. forumda amaç takıldığınız yerde yardımlaşmaktır. yazabilenlere hazır kod yazdırmak değildir.
.. siz programınıza başlayın takıldığınız yerde hepberaber devam ederiz
iyi çalışamlar.
foruma hoşgeldiniz
başta kuralları okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.
.. sorunuzu yanlış foruma sormuşsunuz buraya taşıdım.
.. forumda amaç takıldığınız yerde yardımlaşmaktır. yazabilenlere hazır kod yazdırmak değildir.
.. siz programınıza başlayın takıldığınız yerde hepberaber devam ederiz
iyi çalışamlar.
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
iyi güzelde ben bilmediğimi söyledim. ne yazayım ki ben. ayrıca yanlış odaya yazmış oolabilirim uygun oda değil se değiştirin dediğimi sanıyordum. unutmuşum. dediğim gibi bilsem zaten kendim yazarım. kimseye özel kod yazdırıp beleşten kullanmak amacında değilim zaten. ama vb yi açıpta toolbox dan şunu al bunu al form ay koy build yapıp exe yap. bunla olmuyo biliyosunuz. az daha ilerisini bilsem eminim ki istediğim şey çok basit bişey. kemdim yapardım zaten.
Ama yine de teşekkürler.
Afedersiniz yazdığım mesaj için.
Ama yine de teşekkürler.
Afedersiniz yazdığım mesaj için.
eger bu isi ogrenmek istiyorsanız merhale merhale ilerlemelisiniz.
Damdam duser gibi hic kimse program falan yazmıyor.
Oncelikle bir klavuz kitaptan olayın kaba hatlarını ogreniyorsunuz.
bazı ornekleri yaparken takıldıgınız yeler olursa Forumda aratıp benzer mesajları okuyorsunuz...
eger hala bir cozum bulamadı iseniz Foruma soruyorsunuz ve gonullu yuzlerce uyeden vakti musait olan birisi cevap yazacaktır emin olun.
ama arabada hic benzin yoksa elle iterek nereye kadar goturebilirsiniz?
Yanlıs anlasılmak istemem, hepimiz bu ise sıfırdan basladık, anne karnında bunun egitimi verilmiyor...
Kolay gelsin
Not:Forum Kuralları konusunda cok inatcıyızdır...
Damdam duser gibi hic kimse program falan yazmıyor.
Oncelikle bir klavuz kitaptan olayın kaba hatlarını ogreniyorsunuz.
bazı ornekleri yaparken takıldıgınız yeler olursa Forumda aratıp benzer mesajları okuyorsunuz...
eger hala bir cozum bulamadı iseniz Foruma soruyorsunuz ve gonullu yuzlerce uyeden vakti musait olan birisi cevap yazacaktır emin olun.
ama arabada hic benzin yoksa elle iterek nereye kadar goturebilirsiniz?
Yanlıs anlasılmak istemem, hepimiz bu ise sıfırdan basladık, anne karnında bunun egitimi verilmiyor...
Kolay gelsin
Not:Forum Kuralları konusunda cok inatcıyızdır...
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Hocam ilginize teşekkür ederim ama sanırım siz yeni gelenlere böyle davranıyorsunuz hep. Bir kere yazım tarzınızı beğenmedim. Beğenmediğim şu: sanki üç yaşında çocuğa öğretir gibi karşınızdakini küçümseyerekkonuşmanız.
Forum kuralları dediğiniz yazıyı okudum. Emin olun her girdiğim forumda da ilk okudğum sayfa odur. En az sizin kadar forumlarda ne kadar ölçülü ve nasıl davranılması gerektiğinden haberdarım. Ayrıca bu kural olayını neden bu kadar büyüttüğünüzü anlamıyorum. Her forumda bu var. Sanırım kurallarınızı okutmanız egonuzutatmin ediyor sizin. Sivrilik yapmak için söylemiyorum bu sözleri. ve kişisel de değil. Bütün forum sahipleri için sözüm.
Haa meselem ise ikinci ve son bir kez daha söylüyorum. bilseydim kitaptan öğrenecek kadar ( 3-4 ay ) vaktim olsaydı emin ol gelip burda sormazdım. Haa o halde neden geldin kardeşim bu foruma diyeceksiniz bu durumda. Başka forumlardan birinde sohbetim olan bir kişinin bu forua da üye olduğunu görünce girmekistedim. belki programlamakonusunda bir şeyler öğrenebilirim illaki verilen güzel yazılar vardır diye ama sanırım kalmam da anlamsız olacak.
Tekrar özür diliyorum ben yazdığım mesaj için.
Yazdıklarımı kimse lütfen sinirli bir uslupla yazdığımı düşünmesin.
Sizden isteğim. Üyeliğimi silmeniz.
Ve önemle istiyorum bunu.
Teşekkür ediyorum hepinize.
Kalın Sağlıcakla. Allah'a emanet olunuz.
Forum kuralları dediğiniz yazıyı okudum. Emin olun her girdiğim forumda da ilk okudğum sayfa odur. En az sizin kadar forumlarda ne kadar ölçülü ve nasıl davranılması gerektiğinden haberdarım. Ayrıca bu kural olayını neden bu kadar büyüttüğünüzü anlamıyorum. Her forumda bu var. Sanırım kurallarınızı okutmanız egonuzutatmin ediyor sizin. Sivrilik yapmak için söylemiyorum bu sözleri. ve kişisel de değil. Bütün forum sahipleri için sözüm.
Haa meselem ise ikinci ve son bir kez daha söylüyorum. bilseydim kitaptan öğrenecek kadar ( 3-4 ay ) vaktim olsaydı emin ol gelip burda sormazdım. Haa o halde neden geldin kardeşim bu foruma diyeceksiniz bu durumda. Başka forumlardan birinde sohbetim olan bir kişinin bu forua da üye olduğunu görünce girmekistedim. belki programlamakonusunda bir şeyler öğrenebilirim illaki verilen güzel yazılar vardır diye ama sanırım kalmam da anlamsız olacak.
Tekrar özür diliyorum ben yazdığım mesaj için.
Yazdıklarımı kimse lütfen sinirli bir uslupla yazdığımı düşünmesin.
Sizden isteğim. Üyeliğimi silmeniz.
Ve önemle istiyorum bunu.
Teşekkür ediyorum hepinize.
Kalın Sağlıcakla. Allah'a emanet olunuz.
Bu forum sadece yardımlaşma için var. Ve burdaki insanlarda da (bir kısmı ile şahsen de tanıştım) bir ego tatminliği söz konusu değil
Sorunuzu görmedim ama genelde yeni üye olmuş birisi daha önce konuşulmuş soruları sorabiliyor. Veya bazı üyeler arama kısmını kullanmak yerine hemen hazır kod bekliyor. Israrımız buyüzden, size özel bir durum değil yani.. Üstelik bizler de insanız bir noktadan sonra aynı şeyleri söyleyip durmak zorunda olmaz canımızı sıkması gayet normaldir.. Eğer gerçekten birşeyler öğrenmek istiyosanız bu konuda bence ayrılmayı değil gayret edip takıldığınız konuları buradan araştırarak sorarak ilerletmeyi düşünün. Üstelik yapılmış seminerler var onları download edip izleyerek baya birşey öğrenebilirsiniz..
Umarım ben de yanlış anlaşılmam,İyi günler..

Umarım ben de yanlış anlaşılmam,İyi günler..
arkadaşın isteği üzerine sildim kendisini.
Gerekli cevaplar verilmiş ancak şunu belirtiyim : Kuralları ego tatmini için vs. istemiyoruz. Burda konulan her kuralın bir mantığı var. Mesela başlığı düzgün yazmanız noktasında ısrarımız, Arama sonucunda dönen sonuçları başlığa göre değerlendiriyor üyeler veya cevap yazanlar başlığa göre ilgi alanına girip girmediğini belirliyor vs. vs.
Bir çok forumda bu kurallar olmasına rağmen pek uygulanmıyor maalesef. Türkiye'de çok az forumu yöneticiler bu kadar titiz takip ediyor. Bence kıymetini bilin
Kolay gelsin.
Gerekli cevaplar verilmiş ancak şunu belirtiyim : Kuralları ego tatmini için vs. istemiyoruz. Burda konulan her kuralın bir mantığı var. Mesela başlığı düzgün yazmanız noktasında ısrarımız, Arama sonucunda dönen sonuçları başlığa göre değerlendiriyor üyeler veya cevap yazanlar başlığa göre ilgi alanına girip girmediğini belirliyor vs. vs.
Bir çok forumda bu kurallar olmasına rağmen pek uygulanmıyor maalesef. Türkiye'de çok az forumu yöneticiler bu kadar titiz takip ediyor. Bence kıymetini bilin

Kolay gelsin.
walla Adminim Mustafa gayet kibar ve yeterince açıklayıcı yazmış, ben anlamayan arkadaşlara yazayım istedim.
Benim çocukluğumda bana verilen edep terbiyede misafirliğe gittiğin yerde asla insanları rahatsız etme onların evlerine örf adetlerine uygun hareket et gönüllerini kırmamak vardı.
Kurallara uymak zorundasınız arkadaşlar. Alternatifiniz yok bu konuda . Anayasa maddeleri gibidir. tartışılamaz kemikleşmiş maddeler (ki hepsi öyle) in değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Bu ilk kural
Kuralları hepiniz biliyorsunuz, yani hala okumamış birilerinin olabileceğine ihtimal vermiyorum. Hangisi sadece admin yada biz yöneticilerin menfaatine ? hiçbiri ... hepsi üyeler için. Eğer biz en basiti hakaret konusuna biraz dahi müsemaha göstermiş olsaydık, forumun halini düşünebiliyormusunuz ? bir soruyu 5 kez arka arkaya sormanın manası nedir? hepiniz forumu takip ediyorsunuz, bir araştırın 13bin küsür mesaj içinde kaçtane 0 cevap yazılmış mesaj vardır ? arama diye ısrarla söylüyoruz. hepinizin işi acil e madem öyle niye arama yapmıyorsun ? önce ara dial-up bile olsa sonuçlar kısa sürecektir. aradığına bakarsın çözümü bulursun. ama gerksiz mesaj lar adeti çoğaldıcaktır her sorulan soruda geçen kelimelerde arama sonucunda result olarak geri dönecek. e sen bişey arıyorsun karşına 5 tane soru çıkıyor. vakit kaybı değilmidir bu. bu bindiğin dalı kesmek değilmidir. Demekki forum kuralları ego tatmini yada kişisel haz duygusuyla yazılmış değillerdir.
Forumumuzdan has duyduğum doğrudur, çünkü insanlara yardım ediyorum etmeye çalışıyorum yada vesile oluyorum. Doğru bundanda haz duyuyorum. Forumdan şikayetçi olanınız varmı ? Hayır yok. çünkü bu yazıyı okuyorsanız demek bu forumu önemsiyorsunuz, ozaman bunu koruyalım. Açıkça söylüyorum biz yani Delphi Türkiye bu konuda en iyisidir ve öylede kalıcak ama bu bizim sayemizde değil hepimiz sayesinde. NE kadar iyiyiz biliyormusunuz. Kapıdan kovduklarımız bacadan girmeye çalışıyorlar
bu sorun değil yeterki art niyetli ve yıkıcı olmasınlar, her gelenin başımızın üzerinde yeri var
Kolay gele
Benim çocukluğumda bana verilen edep terbiyede misafirliğe gittiğin yerde asla insanları rahatsız etme onların evlerine örf adetlerine uygun hareket et gönüllerini kırmamak vardı.
Kurallara uymak zorundasınız arkadaşlar. Alternatifiniz yok bu konuda . Anayasa maddeleri gibidir. tartışılamaz kemikleşmiş maddeler (ki hepsi öyle) in değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Bu ilk kural

Forumumuzdan has duyduğum doğrudur, çünkü insanlara yardım ediyorum etmeye çalışıyorum yada vesile oluyorum. Doğru bundanda haz duyuyorum. Forumdan şikayetçi olanınız varmı ? Hayır yok. çünkü bu yazıyı okuyorsanız demek bu forumu önemsiyorsunuz, ozaman bunu koruyalım. Açıkça söylüyorum biz yani Delphi Türkiye bu konuda en iyisidir ve öylede kalıcak ama bu bizim sayemizde değil hepimiz sayesinde. NE kadar iyiyiz biliyormusunuz. Kapıdan kovduklarımız bacadan girmeye çalışıyorlar

Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!