Deep Freeze
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Deep Freeze
Arkadaşlar Delphide Deep Freeze Programı Yapmak İstiyorum bu programlar baya bir küçük çalışma mantığını nasıl öğrenebilirim ve hiç yapan varmı acaba mantığını öğrensem aslında olur sanırım bunlar gene winodow komutlarını kullanarak çalışıyor ama tam olarak bilemiyorum fikir verebilirisiniz
Deep Freeze bir işletim sistemi koruma programıdır. Windows açıkken isterseniz sistem dosyalarını silin.. Makina kapatılıp açılınca bütün her şeyi eskiye döndürüyor.. Windowsa istediğiniz kadar hasar verin. Deep freze in kurulduğu ana dönmek için makinayaı kapatıp açmak yetiyor..
Valla arkadaşım hiç incelemedik... Burdan kimsenin de incelediğini zannetmiyorum...
Sevgiler..
Valla arkadaşım hiç incelemedik... Burdan kimsenin de incelediğini zannetmiyorum...
Sevgiler..
Geçip gideriz bizde ağızsız,dilsiz ve sorgusuz
İstanbul gibi düşeriz iki kıtaya birden...
En aşağılık düş, en büyük sevdadan belki
Erkek ölümler; bir uzun iç çekişle büyür göğsümüz
İstanbul gibi düşeriz iki kıtaya birden...
En aşağılık düş, en büyük sevdadan belki
Erkek ölümler; bir uzun iç çekişle büyür göğsümüz
Daha önce aynı isimle olmasa da konudan bahsedildi. Bu olay genelde donanımsal bir olay. Yazılım olarak da yapsan sonuçta diski iki parçaya ayırıp, kurduğun şeklini esas alıp (gizli bir partisyonda image şeklinde düşünebilirsin) her boot edişinde hızlı bir şekilde o partisyonu c olarak açılan kısmın üzerine örtüyor. Dolaysıyla da sen asıl kısımda herhangi bir değişiklik yapmadıkça diğer kısma ne yaparsan yap, makinayı yeniden başlattığında bu işlemi tekrarlayıp işletim sistemini sıfır km.ye dönüştürüyor
Yoksa 80 GB. bir disk üzerinde bir sürü işlem yapmışsın, yazmışsın silmişsin.. yeniden açtığında yapılan tüm işlemlerin geçersiz olabilmesi için ya yaptığın işlemleri diske yazmıyacaksın, 80 GB.yi diske sanal olarak yazdı gösterecek bir alanın olacak yada ekstradan 80 GB. daha ram ın olacak ki, bu mümkün değil 

Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!