dbmemoda 255 karekterden fazla yazamıyorum
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
- İletişim:
dbmemoda 255 karekterden fazla yazamıyorum
db dosyası oluşturdum memo tanımladım max 240 karetder tanımlana biliyor ben 400 karekter giriş yaptım kaydettim ama programı kapatım açtığımda memodan dolayo hata veriyor ve prog. çalışmıyor nasıl yapabilirim
bir ara bende buna benzer bi sorun yaşamıştım. Çok aramama rağmen programatik bir sorun bulamadım. Son çare olarak DB bileşenlerini projemden silip tekrar ekledim ve sorun çözüldü diye hatırlıyorum
Yani bazen sorun çözümü için mantık dışı davranmak çare oluyor. Eee nede olsa aptal bir makina ile uğraşıyoruz 

Bu tabloda alan tanımıyla ilgili Veritabanın Nedir? Alan Tipini nasıl tanıttın?
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
-
- Üye
- İletişim:
paradoks olarak
paradoks olarak tanımladım bilgi girişi içnde dbmemo kullandım programla giriş yaptım navagatorle kaydetim buraya kadar iyi çalışıyor sorun program kapanınca bir daha çalışmıyor
"muskut" senin dediğin gibi paradoksuda yeniden oluşturdum hatta windows bile yeniden kurdum nafile
"muskut" senin dediğin gibi paradoksuda yeniden oluşturdum hatta windows bile yeniden kurdum nafile
S.A.
verdiği hata mesajınıda yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
Birde benim bildiğim kadarı ile paradoxda memo tanımlarken size kısmına yazdığımız rakam alanın büyüklüğünü değil kaç karekterlik kısmının db dosyasında tutulacağını yazıyorsun. diğer kısmı MB uzantılı dosyada tutuyor.
belki 240 fazla gelmiştir. ben 1 kullanıyordum.
Kolay gelsin.
verdiği hata mesajınıda yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
Birde benim bildiğim kadarı ile paradoxda memo tanımlarken size kısmına yazdığımız rakam alanın büyüklüğünü değil kaç karekterlik kısmının db dosyasında tutulacağını yazıyorsun. diğer kısmı MB uzantılı dosyada tutuyor.
belki 240 fazla gelmiştir. ben 1 kullanıyordum.
Kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
-
- Üye
- İletişim:
Teşekkür arkadşalar
memoyu 1 tanımyayınca bir proplem vermedi nasıl oldu anlayamadım ama oldu sağolun...