Web Browser
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Web Browser
İşlem İptal Edildi ,Sayfa Bulunamıyor Çıkınca Web Browserde Bunun Yerine İşlem İptal edildi Değilde Benim İstediğim Komutun Çalışmasını Nasıl Sağlarım ??
Selam,
bilmiyorum forum da sol kulağı sağ ayakla göstermek serbet mi ama aklıma gelen yöntem şu şekilde.
iki tane twebbrowser kullan edit1.text e yazılan adresi 1. webbrowserdan açtır. bunun visiblesini false yaparsın. sonra 1. webbrowser ın documantcomplete event ına gelen sayfanın içinde işlem iptal edil yazısını arat. bulursan 2. webbrowser a vermek istediğin mesajı içeren .html yi yüklersin. eger 1. webbrowser da hatalı bir mesaj yoksa o zaman 2. webbrowser ı 1. webbrowser a eşitlersin.

biraz karış gelmiş olabilir ama dediğim gibi şu an aklıma gelen bu.
bilmiyorum forum da sol kulağı sağ ayakla göstermek serbet mi ama aklıma gelen yöntem şu şekilde.
iki tane twebbrowser kullan edit1.text e yazılan adresi 1. webbrowserdan açtır. bunun visiblesini false yaparsın. sonra 1. webbrowser ın documantcomplete event ına gelen sayfanın içinde işlem iptal edil yazısını arat. bulursan 2. webbrowser a vermek istediğin mesajı içeren .html yi yüklersin. eger 1. webbrowser da hatalı bir mesaj yoksa o zaman 2. webbrowser ı 1. webbrowser a eşitlersin.

biraz karış gelmiş olabilir ama dediğim gibi şu an aklıma gelen bu.
Öğrenmek ve öğretmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.