CxGrid Kolon ekleme Kaldırma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kilitli
hasan
Üye
İletişim:

CxGrid Kolon ekleme Kaldırma

Mesaj gönderen hasan »

Daha önce forumda geçmesine rağmen detaylı bişey bulamadım arkadaşlar.Cxgridin kolon ekleme kaldırma özelliğini hala anlayabilmiş değilim malesef.ben kolonları sürükleyip bu pencereye bıraktığımda bunları nasıl kaydedeceğim.formun Onshow'una mı yazıp açılışta okutulacak.formu kapatırken de FormDestroyuna mı yoksa Closuna mı daha sağlıklı olur.İni dosyasına veya register'a yazarken hangi komponentin hangi özellikleri kullanılacak.
Cx in demosunu inceledim ama kolon ekleme kaldırma ile ilgili örnek yok.
burada tıkandım.bununla ilgili daha açık bir kod veya yardım yollamanız mümkün mü ??Bunu yapan arkadaşlar varsa ayrıntılı bilgi vermeleri mümkün mü acaba.Ben formu veya programımı kapattığımda Cxgrid'te hangi kolonları gizlediysem onları o şekilde görmek istiyorum istediğim sadece bu arkadaşlar Şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Lütfen forum kurallarınız okuyun!

sorunuzu eski başlığınıza devam ettirmeniz gerekiyor, yeni başlık açmanız olumlu değil olumsuz bir durum, eski başlığınıza devam ettirirseniz de konu yukarı çıkıp herkes tarafından görülecektir. Yeni konu açmanız sadece forumda kirlilik meydana getirir.
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

@hasan, Naile hanım yeterince açıklayıcı yazmış, İnat edip aynı mesajı tekrar yazmanıza anlam veremedim, o mesajı sildim. Eski mesajınıza devam edin. Ve burda kimseninde her soruya cevap verip çözüm bulacak gibi bir vaadi yok. Cevap alamıyorsanız kimse bilmiyor yada fikri yok demektir.
Forum kurallarını unutmayın.

kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Kilitli