paradoks veri tabanında 1382 kayıt var. kayıtları excele gönedriyorum ve excelden kontrol ettiğimde 1382. ancak bir labele toplam kaydı gösterttiğimde 1380 kayıt görünüyor. iki kayıt yok gösteriyor. ancak liste çektiğim zaman normal 1382 kayıt görünüyor. bu elektrik kesintisinden önceydi. elektrik gazabından sonra program toplam kaydı iki eksiğiyle göstermeye başladı.
Çözüm olarak indeksleri silip yeniden oluşturdum. ancak yinede sorun devam ediyor. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.
Paradoksta Elektrik Kesintisi..
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Paradoksta Elektrik Kesintisi..
Siz İman Etmedikçe Cennete Giremezsiniz. Birbirinizi Sevmedikçede İman Etmiş Olamazsınız.
Hz.Muhammed (S.A.V.)

Hz.Muhammed (S.A.V.)

başta geçmiş olsun diyerek başlayayım 
şunu bi okuyun
süper makale
paradox nedir? neyse geyiği geçeyim.
eğer tabloyu açınca kayıtlar gözüküyor ise, boş bir tablo daha oluşturun, query ile dataları çekin yeni tabloya aktarın. belki sorun çözülür.
paradox elektrik kesintilreinde hep sapıtıyor benimde başım belada

işlem yapmadan önce yedeklerinizi alın

şunu bi okuyun

eğer tabloyu açınca kayıtlar gözüküyor ise, boş bir tablo daha oluşturun, query ile dataları çekin yeni tabloya aktarın. belki sorun çözülür.
paradox elektrik kesintilreinde hep sapıtıyor benimde başım belada

işlem yapmadan önce yedeklerinizi alın
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Aynı veritabanından bir tane daha oluştur. Datapump yardımı ile (yada arkadışımızın yukarıda belirttiği gibi) verilerini diğer veritabanına gönder. Birde bu tip problemler yaşamamak için
1- Datasetlerimizi edit veya insert modunda bırakmayalım. (Yani dbedit kullanacağına edit kullan)
2- dbiSaveChanges yardımı ile veri tabanına giren her kaydı diske gönderelim.
3- Bir paradox fanatiği olarak (üzgünüm ki ben de interbase-firebird-mssql kullanmak zorunda kaldım artık) önceki projelerimde büyük bir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim. Şu anda paradox veri tabanı üzerinde 1.5 milyon adet kayıt ile gayet güzel bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
4- Müşterilerinize bir adet güç kaynağı almalarını söyleyin
.
Kolay gelsin
Hüseyin BAHADIR
1- Datasetlerimizi edit veya insert modunda bırakmayalım. (Yani dbedit kullanacağına edit kullan)
2- dbiSaveChanges yardımı ile veri tabanına giren her kaydı diske gönderelim.
3- Bir paradox fanatiği olarak (üzgünüm ki ben de interbase-firebird-mssql kullanmak zorunda kaldım artık) önceki projelerimde büyük bir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim. Şu anda paradox veri tabanı üzerinde 1.5 milyon adet kayıt ile gayet güzel bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
4- Müşterilerinize bir adet güç kaynağı almalarını söyleyin

Kolay gelsin
Hüseyin BAHADIR