özellikle fahrettin beyin dikkatini

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kilitli
bilbeyi
Üye

özellikle fahrettin beyin dikkatini

Mesaj gönderen bilbeyi »

Fahrettin beyin yolladığı kodları aynen uyguladım ancak mail gönderdiğimde spam olarak gidiyor. Daha önce bunu bir soru olarak formada yansıtmıştım.
viewtopic.php?t=5744&highlight=spam

Şimdi bu şekilde mail gönderdiğinizde mailiniz normal mı gidiyor ? Acaba benim server'ımda bir sorun var

ii çalışmalar
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

Foruk Kuralları
* Eğer sorduğunuz soruya verilen cevap tam olarak işiniz görmedi veya ekstra bilgiye ihtiyacınız varsa, ilgili başlığa devam edin. Yeni bir başlık açmayın. Açılması durumunda haber verilmeksizin kitlenecek veya silinecektir.
* Sorduğunuz soru daha önce Delphi Forumda sorulmuş olabilir ve sorunun çözümü geçmiş mesajlarda yer alabilir. Delphi Forum'un sağ üst köşedeki menüde yer alan Arama özelliğini kullanarak bu mesajlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca cevaplar sitedeki Delphi İpuçları kısmına da eklenmektedir. Burdan kategorik olarak verilen cevaplara ulaşabilirsiniz.
* Mesajınıza uygun ve konuyu özetleyen kısa bir başlık yazın. Acil, Çok Acil, Önemli gibi ifadeler veya konuyla alakasız bir başlık kullanmayın.
* Forum Kurallarına uymak mecburidir. Bu kurallara uymadan forumdan faydalanamazsınız! Bu konuda özür, mazaret ve itiraz kabul etmiyoruz!
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kilitli