wintypes.dcu hatasi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
wintypes.dcu hatasi
s.a arkadaslar benim bir programim var bu programa yeni form ekleyip uzerine bir bilesen attigimda wintypes.dcu hatasi veriyor ancak ben kendi programimdan cikip yeni bir application uygulamasi actigimda yani seyleri orda yapiyorum herhangi bir hata almiyorum ve duzgun calisiyor ancak kendi programim icinde yaptigimda bu hata ekrana geliyor..ne yapabilirim..?
Merhaba...
- USES'daki tüm bağlantıların yedeğini alıp silin. CTRL+F9 ile full Build yapın. Form üzerindekilere ait olanlar hemen eklenir. Sonra hata verdikçe hata veren satırdaki kullandığınız fonksiyon, procedure, method veya constant ifadeni kullandığı Uses ögesini yedeklediklerinizden tamamlayın. Fazlalık ögeler elenmiş olacaktır. Bu aşamada sorun genelde çözülür.
- USES'daki tüm bağlantıların yedeğini alıp silin. CTRL+F9 ile full Build yapın. Form üzerindekilere ait olanlar hemen eklenir. Sonra hata verdikçe hata veren satırdaki kullandığınız fonksiyon, procedure, method veya constant ifadeni kullandığı Uses ögesini yedeklediklerinizden tamamlayın. Fazlalık ögeler elenmiş olacaktır. Bu aşamada sorun genelde çözülür.