Xp tarzında görüntü elde etmek

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
AliRiza
Üye
İletişim:

Xp tarzında görüntü elde etmek

Mesaj gönderen AliRiza »

Arkadaşlar ben forumlarımın Windows Xp dışındaki makinelerde de Xp tarzında görülmesini istiyorum.Bunun için CecontrolsXp diye bir component buldum.Componeti Delphi'ye install etmek istiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum.Bana düzgün bir component varsa gönderebilirmisiniz veya bu hata nedendir.Xp tarzında görüntü için başka ne yapabilirim.

Kod: Tümünü seç

[Error] O32BGSty.pas(56): Unsatisfied forward or external declaration: 'TO32BackgroundStyle.SetAlphaBlend'
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır...
BALZAC
Bana bir harf öğretenin kulu kölesi olurum..
HZ.ALİ
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

sitede ipuçlarında ve linkler kısmında gerekli bilgiler vardı. Buralara bakmanızı ve forumda araştırmanızı tavsiye ederim.

Daha da iyisi Sİte Offline'da arayın.

Kolay gelsin.
algorian
Üye

Mesaj gönderen algorian »

Suipack 5 kullan. Ben kullanıyorum : süper. http://www.sunisoft.com
csyasar
Üye

Mesaj gönderen csyasar »

mussimsek :) 'inde dediği gibi arama yap. ama dur ben yazıyım linki. gerekli açıklama burada var. eğer win xp kullanıyorsan formlar butonlar filan xp tarzı oluyor. hem de tek satır kod yazmadan :)

viewtopic.php?t=3468&highlight=tek+sat%FDr
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

merhaba.
hemen bir soru altta yine sizin aynı sorunuz vardı ve cevap verilmişti.yine de çözüm bulunamadığına göre biraz daha duyarlı davranmalı sanırım.

http://www.shagrouni.com/english/software/xpmenu.html adresinden download edin.ana forma bileşeni koyuyorsunuz ve active propertysini true yapıyorsunuz.hatta isterseniz kontrol edilecek bileşenleri de siz belirliyorsunuz.

kolay gelsin.