Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Arkadaşlar ben forumlarımın Windows Xp dışındaki makinelerde de Xp tarzında görülmesini istiyorum.Bunun için CecontrolsXp diye bir component buldum.Componeti Delphi'ye install etmek istiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum.Bana düzgün bir component varsa gönderebilirmisiniz veya bu hata nedendir.Xp tarzında görüntü için başka ne yapabilirim.
mussimsek 'inde dediği gibi arama yap. ama dur ben yazıyım linki. gerekli açıklama burada var. eğer win xp kullanıyorsan formlar butonlar filan xp tarzı oluyor. hem de tek satır kod yazmadan
merhaba.
hemen bir soru altta yine sizin aynı sorunuz vardı ve cevap verilmişti.yine de çözüm bulunamadığına göre biraz daha duyarlı davranmalı sanırım.
http://www.shagrouni.com/english/software/xpmenu.html adresinden download edin.ana forma bileşeni koyuyorsunuz ve active propertysini true yapıyorsunuz.hatta isterseniz kontrol edilecek bileşenleri de siz belirliyorsunuz.