Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Arkadaşlar quick report bileşenini kullanarak veritabanından gelen bilgileri otomatik olarak rapor sayfama ekletiyorum.Has detail'inde belirtmem yeterli zaten.Benim şöyle bir problemim var.Quick report'un Pageheader band'ında statik (bir forumdan gelen bilgileri) verileri Qrlabel ve Qrmemo bileşenlerine yazdırıyorum.Bu veriler (kişi adı,soyadı,telefon,adres ve not vs.).Bu verileri ve has detaildeki dinamik verileri Qrshap ile hücre içinde gösteriyorum.Benim problemim kişi başka forumdan not hanesindeki memoya çok uzun bir not yazdığı zaman). bir bilgi yazdığı zaman görünmemesi.Yazdığı not çok uzunsa buna göre pageheader'daki Qrshap ve Qrmemo'nun (gerekirse pageheader'in) boyutunu otomatik nasıl arttırırım..