GHOST Program mantığı hakkında bilgi!!

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Delhici
Üye

GHOST Program mantığı hakkında bilgi!!

Mesaj gönderen Delhici »

Merhaba arkadaşlar

Ghost programı gibi bir program yaparak harddiskin imajını aldırmak istiyorum. Ve bu imajı bilgisayarı formatladıktan sonra yine c:ye yapıştırmak istiyorum. Ghost programının mantığını söyleyebilecek arkadaşımız var mıydı?

İYi çalışmalar herkese..
http://www.bargem.info
Yaşıyorum..... İnadına değil yaptıklarım. Herşey istediğim için oluyor. İstediğim için türkü dinliyorum. İstediğim için çalışıyorum. İstediğim için yaşıyorum ve istediğim için seni seviyorum...
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

Merhaba...

- Amerika'yı yeniden keşfetmek gibi bişi olacak bu ama bilmen/geçmen gereken aşamalar var...

- Genel mantık, MBR'ye erişmek ve teknik bilgileri okumakla başlar..
- Disk bölümlendirme hakkında bilgin ne düzeyde ?
- Ek olarak Windows açıkken Imge Restore yapamayacağına göre Console programı (DOS'ta çalışacak) yazman lazım. Bu konuda da bilgin olmalı...
- Bu daha başlangıç ... :idea:
Resim
Resim ....Resim
Delhici
Üye

Mesaj gönderen Delhici »

teşekkür ederim Muharrem Bey; Sizin bana çok fazla yardımınız oldu. Bu olay içinde bir fikir verdiniz. Biraz araştırma yapayım. Disk bölümlendirmede uzman düzeydeyim. Eğer yapabilirsem çok güzel olacak. Çünkü bana bağlı on bir şube var. Bu işlemi başarabilirsem herşeyi otomotikleştirebilirim. Sistem kendi kendini onarabilir..

İyi çalışmalar
http://www.bargem.info
Yaşıyorum..... İnadına değil yaptıklarım. Herşey istediğim için oluyor. İstediğim için türkü dinliyorum. İstediğim için çalışıyorum. İstediğim için yaşıyorum ve istediğim için seni seviyorum...
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

- Çalışmalarınızda başarılar...

- Yine de bu işi batch file düzeyinde otomatikleştirmeye ihtiyacın olursa daha henüz bugün konuşuldu...

viewtopic.php?t=6721&#37475
Resim
Resim ....Resim