IB/FB de database i veya db nin yerini değiştirme

Yazdığınız makaleleri ve üyelerimizin işine yarayacağını düşündüğünüz kodlarınızı gönderebilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
sair
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sair »

husonet
Aslında böle basit hata yapanlara ceza vermek lazım di mi... 2 gündür çabalatıyo beni.. Şimdi biz bu olc a bi ceza verelim.. Ne ceza verelim bilmiyom valla.. Baklavamı ısmarlattıralım napalım ?
Sen söyle husonet ..
Geçip gideriz bizde ağızsız,dilsiz ve sorgusuz
İstanbul gibi düşeriz iki kıtaya birden...
En aşağılık düş, en büyük sevdadan belki
Erkek ölümler; bir uzun iç çekişle büyür göğsümüz
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

sair yazdı:husonet
Aslında böle basit hata yapanlara ceza vermek lazım di mi... 2 gündür çabalatıyo beni.. Şimdi biz bu olc a bi ceza verelim.. Ne ceza verelim bilmiyom valla.. Baklavamı ısmarlattıralım napalım ?
Sen söyle husonet ..
Abi haklısın düşündümde Seminerlere bu sene (talep olması kaydı ile) Çay ve Bulaşık ihtiyaçları için arkadaş gerekecek. Olc ta sanırım kırmaz bizi?

Kolay Gelsin...

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Kullanıcı avatarı
bobasturk
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen bobasturk »

başım gözüm üzerine inşeallah bu seneki semirelere gelmeye çalışıcam. hakkınızı ödemek zor bununla yırtarsak iyi

teşekkür ve saygılarımla
kolaylıklar dilerim
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

yok öle 3 köfte 25 4.sü bedava, arkadaşlar kendi haklarının gereğini düşünmüşler. Forum ezelden beri gereğini düşündü ve, öğrendiklerini burda öğretme yükümlülüğüne çarptırıldın hadi bakalım gazan mubarek ola :lol:

insan bazen gözünün önündeki gözlüğü saatlerce arayabiliyor :) yorgunluk bazen böyle sonuçlar doğurabilir :)

kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Kullanıcı avatarı
bobasturk
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen bobasturk »

ustalarım,

kıt aklımda ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama eve gelipte bilgisayarı açtığım anda delphiturkiye.com a giriyorum ve sorulan soruları verilen cevapları okuyorum ve bildiğim bişi var ise katkıda bulunmaya çalışıyorum. bunun sayısı şu an çok az ama inşeallh bu sayıyı arttıracağız ve yükümlülüğümüzü yerine getirmeye çalışacağız.

öğrenci dersinde takıldığı yerde öğretmenine, sınıf arkadaşına sorar kitaplara bakar. bende bu konuda taze öğrenciyim. çaylağım. tek sorabildiğim sizlersiniz. başkaca da yardımcı olabilcek kimsem yok.

hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. darısı bizim başımıza.
saygılarımla kolay gelsin