merhaba.
başlıktan da anlaşıldığı üzre Qrp dosyalarını load ederken "Geçersiz Metafile" hatası veriyor.Export eden bileşen quickreport üzerine yazılmış runtime tasarım imkanı veren bir bileşen (adını bilmiyorum)."acaba farklı bi format mı kullandılar" demeyi düşündüm, mantıklı gelmedi..fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
saygılar...
Qrp dosyalarını yüklerken geçersiz Metafile hatası..
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
merhaba.
bileşen standart quickreport diyebiliriz.türetme yöntemiyle değişik bir hal almış bu bileşenin kodlarına baktığımda da standart şekilde kaydettiğini (QrPrinter.Save(FileName)) gördüm ..ancak her ne hikmetse quickreport'un oluştuğurduğu rapor dosyalarında geçersiz metafile hatası veriyor.keza aynı şey quickreport'la yüklerden de gerçekleşiyor. kendi içlerinde save ve load işlemini gayet güzel yapıyarlar (söz konusu bileşen ve quickreport).
bileşen standart quickreport diyebiliriz.türetme yöntemiyle değişik bir hal almış bu bileşenin kodlarına baktığımda da standart şekilde kaydettiğini (QrPrinter.Save(FileName)) gördüm ..ancak her ne hikmetse quickreport'un oluştuğurduğu rapor dosyalarında geçersiz metafile hatası veriyor.keza aynı şey quickreport'la yüklerden de gerçekleşiyor. kendi içlerinde save ve load işlemini gayet güzel yapıyarlar (söz konusu bileşen ve quickreport).