InstallShield X Express Premier Edition Sorunu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

InstallShield X Express Premier Edition Sorunu

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhaba,
InstallShield X Express Premier Edition kullanıyorum ilginç bir sorunum var
eklediğim kurulum dosyalarından bazıları hedef sistemde "CAB dosyasında belirtilen dosya bulunamıyor" şeklinde bir ifadeyle kurulumu geri alıyor, bununla ilgili forumda arama yaptırdığımda Service Pack yüklemesiyle ( I.S nin) benzer bir sorunun düzeleceği geçiyordu ama bende sorun halen devam etmekte Service Pack 2 for InstallShield X yükedim başarıyla yüklendi ama sorunum devam ediyor, aldığım mesaj aşağıdaki gibi,
kolay gelsin.
Resim
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
MakPRO
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MakPRO »

slm

vclsmp50.bpl dosyasını derlediğin exe file klasörüne kopyalayıp installshieldte tanıtmayı denedinmi ?
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

ayrıca belirtmek isterim ki ,
yapılan setup projesi Windows 98 de sorunsuz bir şekilde çalışırken sdece Windows Xp ve 2000 gibi işletim sistemlerinde yukarıdaki CAB okuma hatasını veriyor.
çok ilginç bir durum, kendi sitesindeki foruma sordum halen cevap gelmedi
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

merhaba , geldiğim sonnokta ,
hazırladığım setuplar sadece windows 98 , ME ve XP Service Pack2 yüklü makinelerde çalışıyor. Xp SErvice Pack1 yüklüde çalışmıyor ne yapmalıyım?
teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

hocam dosyanın ayarlarını bir kontrol et. Dosyalar için şu işletim sistemine yükle, şuna yükleme gibi bir seçenek olabilir.

Ayrıca benim gördüğüm en kazma programlardan birisi InstallShiled'tir. Neden inno setup kullanmıyorsun?

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

gerçekten o kadar ilginç bir durumki herşey normal işletim sistemlerinde tümü seçili ve XP SP2 de de sorunsuz çalışıyor ama SP1 yüklüde dosyaları kopylama sırasında okunamaıyor hatası veriyor oysaki dosya okuma ile ilgili dosyanın bozuk olması gibi bir sroun olamaz SP2 yüklü XP ve Sp1 yüklü XP de ikiside sanal makina ve okuma sorunu olabilecek Cd ,v.s gibi media dan değil direk HDD den erişiyorlar. çook ilginç,
yapmak istediğim şeyleri tam anlmaıyla karşıladığı içn bunu kullanıyorum.
bakalım ne olacak. :wink:
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Merhaba ,
XP SP1 için Microsoft Installer güncellemesi yüklememe rağmen (sp2 de bulunan) sorunum devam etti. bende InstallShield X Premier kullanmamaya karar verdim, hemen hemen aynı temel özelliklere sahip başka bir MSI oluşturucu program olan Wise programını kullamaya başladım oluşan setup lar bütün Ms işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr