CxGrid ile boş satır ve Boş sutunları oluşturailirmiyim. Yani Data da hiç kayıt olmasa bile belirli oranda sutun ve satır gostermek.
Teşekkür Ederim.
CxGrid Boş satır ve Boş Sutunlar
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
CxGrid Boş satır ve Boş Sutunlar
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
unbound column ekleyerek boş sütun oluşturabilirsin. Ancak boş kayıt oluşturmayı daha önce hiç denemedim. Nasıl yapılır diye ilk anda aklıma da bir fikir gelmedi.
Ne yapmaya çalıştığını, yani bu boş satır ve sütunları ne için göstermek istediğini söylersen belki başka fikirler olabilir Hüseyin.
Kolay gelsin.
Ne yapmaya çalıştığını, yani bu boş satır ve sütunları ne için göstermek istediğini söylersen belki başka fikirler olabilir Hüseyin.
Kolay gelsin.
Hocam LKS ede ki fiş girişlerinde (Fatura gibi) form açıldığı zaman daha dolgun gözüküyor. Bende o şekilde ekrana gelmesi için düşünmüştüm.
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
viewtopic.php?t=6251&highlight=kay%FDt+say%FD
Abi aynı şey mi tam anlayamadım ama ben bunu orada sorguladığım querye o sayıda boş kayıt ekleyerek çözmüştüm. Sorun yok hala çalışıyor...
Abi aynı şey mi tam anlayamadım ama ben bunu orada sorguladığım querye o sayıda boş kayıt ekleyerek çözmüştüm. Sorun yok hala çalışıyor...
ASE dostum teşekkür ederim. Ama ben cxGrid bileşenin bu özelliği varmı die merak etmiştim.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Gazete manşetleri
-
- Üye
aslında bu konu hakkında benimde bir sorum olacak cx grid nesnesin'den bir planlama (basitçe okullardaki haftalık ders programı gibi bişiy) oluşturmak istedim yani 5x10 'luk bir grid olacak ve her hücre bir combobox gibi davranacak önceden girdiğimiz sabitleri direk hücrelerden çağırcaz alın size ders programı sanırım istediğim şey string gridin cx versiyonu ama database uyumlu(birde hücrelerin tümü combobox)!
type
Tform1 = class(Tform)
Tform1 = class(Tform)