token not found nedir ?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Misafir

token not found nedir ?

Mesaj gönderen Misafir »

?ne hatası dır bu ?
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Operatörlerle yada Ayıraclarla ilgili sanırım. Hatayı nasıl ve nerde alıyorsunuz? Satır satır çalıştırarak kontrol ediniz. Daha detaylı bilgi verirseniz daha çok yanıt bulabilirsiniz.

Kolay Gelsin...

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Hiç de açıklayıcı bir soru değil :!: Sizin işiniz ve aceleniz olabilir ama cevap beklediğiniz kişiler herhalde müneccim değil, tahminlerle cevaba yaklaşsınlar :!: :!:

Net ve hızlı cevap alabilmeniz için sorularınızı açık ve net sorun
:idea:
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

Dikkat ediyorum da alperim hep böyle yapıyorsun. 2 cümle yazıp yallah.. Hem açıklayıcı bir şekilde sormamışsın, hem de cevap bekliyorsun. Sen soru sormuşsun madem birazcık emek ver ki yanıt yazmak isteyen de emek versin. Ben sana şimdi bu sorunun üzerine:

"APtr pointer'ının access methodu protect li olduğundan öyle yapar" gibi bir yanıt versem ne diyebilirsin?
Misafir

??

Mesaj gönderen Misafir »

saol derim...anladıysam tamam derim ki anladım :) anlamadıysam anlamadım derim...

abi özür yaa... ne kızıyonuz... forum damıyız askerdemiyiz belli değil...onu yapma bunu yapma... ? :)

özür bi daha olmucak...
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

arkadaş onca iyi niyetli uyarımıza rağmen, uyarıları dikkate almak yerine dalga geçmeyi seçtiği için, dalga geçtiği mesaj ve üyeliği silinmiştir.

Kolay gelsin.