qreport birden fazla kagit vermesi

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

qreport birden fazla kagit vermesi

Mesaj gönderen cuneyt22 »

s.a arkadaslar benim sorum Quickreport ile cikti aldigimda eger sayfa sayisi 1 ise 1 de bos sayfa vermesi.yani benim yaziciya gonderdigim sayfa sayisi 1 ise birde bos gonderiyor ama 2 ise problem cikmiyor.ve ne olursa olsun yani ne tarz denersem deniyim ayni sonuc.isin icinden cikamadim.
Kullanıcı avatarı
hbahadir
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen hbahadir »

Windows yazıcı driver'ı ve senin quickrep'teki sayfa dizaynının farklılığından olabilir ... Ama benim sana tavsiyem sıfırdan raporu tekrardan oluşturman. Böylece daha önce görmediğin bir şeyi farkedebilirsin. Daha detaylı açıklama yaparsan daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

arkadasim tavisyene uydum tekrar olusturdum ama ayni seyleri yapiyor..birde sunuda soyluyor windows ta. kagidi ters cevirin diyor ben o kagidin arkasinada yazacam yani on yuzune yazdiktan sonra hata veriyor kagidi cevir diyor arka yuzunede yazayim diyor..bunun qreporttan kaynakli oldugunu dusunuyorum daha once boyle bir problem yoktu.qreport bpl dosyasindan kaynakli olabilir..eger cikti 1 sayfa ise birde bos sayfa veriyor..eger cikti birden fazla sayfa ise simdide kagidi cevir arka yuzunede yazayim diyo
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

Arkadaslar Bunun sebebini Bilen yokmu..Ne yaptiysam olmuyor..
Kullanıcı avatarı
hbahadir
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen hbahadir »

başka bir yazıcı ile yazdırmayı denedin mi?
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

evet denedim ama olmadi.ayrica suan barkod basarkende bir dolu bir bos veriyor.bende qreport u sildim ama simdi yukleyemiyorum..bpl dosyasini kurmak istedigimde hata veriyor kabul etmiyor bunu ama her delphiyi actigimda qrpt.bpl hatasi veriyor ve bulamadim diyor
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

s.a arkadaslar kusura bakmayin. cozum bulamadigim icin qreportu sildim ama bpl dosyasini simdide install edemiyorum..dellphi4 kullaniyorum..www.qusoft.com dan bunun icin exe indirdim ancak kurdugum exe reportu geri getirdi fakat projeyi derledigimde 'could not compile used unit qrctrls.pas' hatasini aliyorum ve calistiramiyorum exeyi ..