Selam arkadaşlar
Babylon adlı bir sözlük programı incelemiştim. Orada wimdows ta her hangi bir programda ctrl+sağclick tuşlarına basılınca seçilen yazıyı alarak sözlük programını çalıştırıyor. şimdi benim yapmak istediğimde bu. Windows ta her hangi programdan kendi programımı çağırmayı ive aynı şekilde bilgi taşımayı istiyorum.
Diğer ortamdan programa yönlenme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Önce programın, windows herhangi bir ortamdeyken bir kısayola bağlı olarak çalışmasını sağlamalısın.. Sonra Bu kısayol basıldığında hem kopyala hemde yapıştır yapılmasını sağlayabilirsin.. Kopyala işlemini üzerini seçtiğin yazıdan alır ve yapıştırıda kendi programına yazabilrsin. İstersen böyle bir kod yazayım.. iyi çalışmalar
http://www.bargem.info
Yaşıyorum..... İnadına değil yaptıklarım. Herşey istediğim için oluyor. İstediğim için türkü dinliyorum. İstediğim için çalışıyorum. İstediğim için yaşıyorum ve istediğim için seni seviyorum...
Yaşıyorum..... İnadına değil yaptıklarım. Herşey istediğim için oluyor. İstediğim için türkü dinliyorum. İstediğim için çalışıyorum. İstediğim için yaşıyorum ve istediğim için seni seviyorum...