Arkadaşlar Merhaba
Öncelikle herkese kolay gelsin. Sorunum şu Elimde bir tane Epson LX300+ printer var. Programdan bununla sürekli form şeklinde makbuz yazdırıyorum ama makbuzun boyutu a5 kadar printer da dahil olmak üzere bütün ayarları a5 yapmama rağmen halen daha a4 gibi algılayıp kağıdı sonuna kadar çekiyor. BEnim yapmak istediğim satır sayısını ben elle girerek printer o satıra geldiğinde durmasını sağlamak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Herkese çalışmalarında başarılar dilerim...
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
Eğer elinizde var ise , yazıcının kitapcığına bakın , yok ise ; internette mutlaka kitapcığın bir örneği vardır. kontrol etmenizde yararvar gerekli kodlar genellikle kitapçıklarında yazıyor.
yazıcının kitapçığını ve internet sitesini inceledim ama hiç öyle bir örneğe rastlamadım. Acaba başka bir yol tavsiye edebilirmisiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...