Arkadaşlar merhaba
free report'ta yapılan raporlamada veri tabanımda kayıtlı olan mesela 0,60 currency para değeri vt'ye kayıt edildiğinde 0,6 olarak kayıt ediliyor. Benim sıkıntım ise free report ile [mtable."stopaj"] bu şekilde rapora eklediğim zaman vt'deki 0,6 çıkıyor. Ama benim istediğim normal para birimi gibi yazması. yani 0,60 YTL şeklinde.
Bunu nasıl yapabilirim. BU konuda yardıma ihtiyacım var. Herkese kolay gelsin...
Free report'taki herhangi bir nesneye değer atama
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Free report'taki herhangi bir nesneye değer atama
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
Mustafa bey merhaba;
Field'da alanı düzellttim ama yine sorun çözülmedi. Ama free reprot'ta nesnenin display özelliğine nasıl bakabilirim. aradım taradım öyle bir yer bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Field'da alanı düzellttim ama yine sorun çözülmedi. Ama free reprot'ta nesnenin display özelliğine nasıl bakabilirim. aradım taradım öyle bir yer bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...