Üzülerek ifade ediyorum ki !

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kilitli
Misafir

Üzülerek ifade ediyorum ki !

Mesaj gönderen Misafir »

Merhaba arkadaşlar aynı mesajı, göndermiş olduğum mesajımı kitleyem moderatör arkadaşa da gönderdim ama admin olanların da okumasını istredim ;
"ilgili mesaj başlığım: Bana kim yardım edecek ? "

form kurallarına umuyor gerekçesiyle yazdığım konuyu kilitlemişsiniz. Form kurallarını okudum ve yazdıklarımın farkındayım her ne kadar trojan ve alakalı konulara benziyorsa bile amacım bu değlil sizi nasıl inandıracağımı bilmiyorum ama şunu söyliyim: Karşı klavye ve fare kontrolunu yapabilirim. programın diğer parçasına fare kordinatlarımı gönderirim, karşı makinanın faresini o kordinatlarda hareket ettirir ve tıklamaları da aynı şekilde yaptırırım.... Klavye için de sanal klavye bile kullanmadan uzak klavye butonuna toklayarak karşı bilgisayarın #60. portunu kitlerim ve benim klavyeden bastığım her tuşuşu karşı makinadaki programa yollarım ordan da doğal olarak klavye portuna. (asm dahil ederek) böylece karşı klavye ve fareyi kontrol edebilirim. Aynı zamanda timer kullanarak karşı makinanın masaüstünü belirli aralıklarla görüntülerim ve formatını değiştirip resim boyutunu küçülterek sürekli aktarım yaparım bu şekilde uzak masaüstünü de izlerim.
Yani hepsini yapabiliyorum ama benim kullandığım yöntem dışında delphi apileri veya hazır fonksiyon veyahut kullandığım yöntemden daha rahat kullanabileceğim kod ve yöntem istiyorum sadece. Bu kadar basit. neden kurallara aykırı anlam veremedim doğrusu. Trojan, virüs, ... bir amacım olsa delphi yerine TP içinde asm kullanırım çok küçük boyutlu ve hızlı olur. Bunun dışında forma uymayan kısmını bildirirseniz sevinirim. Hayırlı ve huzur dolu günler dilerim herkese.
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

kurallara aykırı olan mesaj baslıgınız...
forum kuralları yazdı:* Mesajınıza uygun ve konuyu özetleyen kısa bir başlık yazın. Acil, Çok Acil, Önemli gibi ifadeler veya konuyla alakasız bir başlık kullanmayın.
sizin kullandıgınız baslık ise
"Bana kim yardım edecek ? "
konuyu ozetleyen anlasılır bir ifade degil.
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Kullanıcı avatarı
hdayi
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen hdayi »

Yanlış anlamışsın sanırım form kurallarından yanlış kısmı okumuşsun...
* Mesajınıza uygun ve konuyu özetleyen kısa bir başlık yazın. Acil, Çok Acil, Önemli gibi ifadeler veya konuyla alakasız bir başlık kullanmayın.
eğer
Bana kim yardım edecek ?
dersen olmaz.
ayrıca

* Sorduğunuz soru daha önce Delphi Forumda sorulmuş olabilir ve sorunun çözümü geçmiş mesajlarda yer alabilir. Delphi Forum'un sağ üst köşedeki menüde yer alan Arama özelliğini kullanarak bu mesajlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca cevaplar sitedeki Delphi İpuçları kısmına da eklenmektedir. Burdan kategorik olarak verilen cevaplara ulaşabilirsiniz.
böyle bişey geçmişti daha önce

Kolay gelsin...
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned
Resim
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Bende özel mesaj yazıyordum ki başlığı gördüm arkadaşlar çok güzel ifade etmiş başlığın kitlenme sebebi konuyla ilgili başlık atılmamısından dolayıydı.

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

hocam gayet açık ve net : "Ya forum kurallarını okuyup, uygularsınız, ya da bu forumda yeriniz yok!" Gerisi sizin bileceğiniz bir iş.

Bizim kapımız herkese açık ama tek şartımız var. Kurallara uyacaksınız.

Kolay gelsin.
Kilitli