Arkadaşlar Merhaba;
ZReport, Fast Report vs.'ler bana kafayı yedirtti. Ama en azından yapmaya çalıştığım şeyi biraz biraz toparladım. Benim istediğim dotmatrix bir printeri istediğim satırda durdurmak. Mesela Edit1'e 60 yazdığımız zaman veya başka bir kodla printer 60.satıra geldiğinde otomatik olarak durması. Bunu nasıl yaparız arkadaşlar. Projemin her yeri tamam ama sadece bu problemi çözemediğim için teslim edemiyorum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim..
Dotmatrix Printer'in Durma Satırını Belirleme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Dotmatrix Printer'in Durma Satırını Belirleme
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
Şimdi şöyle recep bey;
elimdeki makbuz 60 satırlık bir makbuz ben 54 satırına kadar gerekli bilgileri yazdırıyorum. ama kağıt geçişi 60.satırdan sonra oluyor ben bilgiyi yazdığı zaman printer 60.satırda gelip kalsın. Yani aynı zamanda kağıdın da bittiği yer olmuş oluyor..
elimdeki makbuz 60 satırlık bir makbuz ben 54 satırına kadar gerekli bilgileri yazdırıyorum. ama kağıt geçişi 60.satırdan sonra oluyor ben bilgiyi yazdığı zaman printer 60.satırda gelip kalsın. Yani aynı zamanda kağıdın da bittiği yer olmuş oluyor..
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...