Qreport'ta Fatura Hazırlama

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Biltes
Üye

Qreport'ta Fatura Hazırlama

Mesaj gönderen Biltes »

Arkadaşlar Merhaba;
Sorunum şu, Diğer raporlama araçlarının hepsini inceledim ama istediğim gibi olmuyor. Bu yüzden qreport'ta fatura düzeni hazırladım. Sayfa da Column Header, Detail ve Page fooer kullandım. İki sayfalık bir raporda ilk sayfanın altında page footer'da ara toplam diyerek ilk sayfanın toplamını almak istiyorum. İkinci sayfanın sonunda da page footer'da toplam, kdv ve genel toplamı yazdırmak istiyorum ama şu andaki durumda ikinci sayfanın altında da ara toplam gözüküyor. Yukarıda yapmak istediğim olayı nasıl halledebilirim. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Herkese Çalışmalarında Başarılar Dilerim...
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
Kullanıcı avatarı
MicroChip
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MicroChip »

o zaman sende iki farklı rapor sayfası dizayn edip qrcompositereport ile birbirine bağla öyle yazdır. :lol:

ilgili örnek delphinin samples larında mevcut

Saygılar
Kafkas Kartalı Kabarday
Sitesi!= http://www.ahmetceylan.com
Resim
Kullanıcı avatarı
Biltes
Üye

Mesaj gönderen Biltes »

Evet dediğiniz gibi istediğimi yapabilirim. Bu şekilde sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim...
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
Kullanıcı avatarı
MicroChip
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MicroChip »

saolun rica ederim ne demek.
kolay gelsin
Kafkas Kartalı Kabarday
Sitesi!= http://www.ahmetceylan.com
Resim