Delphi ye yeni başlıyorum.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Delphi ye yeni başlıyorum.
Bana hangi delphi sürümünden başlayabilirim. En son sürüm hakkında bilgi ve bir de en basit hangi programı kaynak olarak alabilirim.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
Yücel
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
Yücel
Teşekkürler.
Ama sadece Delphi 7 yi denemelisini cevabı bana yeterli değil.
bu programı nereden indirebilirim? Bir de delphi ye yeni başlayanlar için görsel öğretici video formatında cd ler var mı? var sa bu cd lere ücretsiz nasıl ulaşabilirim?
Sonsuz teşekkürler...
bu programı nereden indirebilirim? Bir de delphi ye yeni başlayanlar için görsel öğretici video formatında cd ler var mı? var sa bu cd lere ücretsiz nasıl ulaşabilirim?
Sonsuz teşekkürler...
Tşk.
Teşekkürler.
Ama bu da yeterli değil...
Ben daha prgoramı bile nereden bulacağımı bilmiyorum.
Re: Tşk.
http://www.borland.comyucin yazdı:Teşekkürler.
60 günlük deneme sürümünü indirebilirsin.
Kolay gelsin.
Burada sorunu cevaplayan arkadaşların hepsi çok değerli insanlar ve çok doğru cevap verdiklerine inanıyorum.Delphi kullanımı , anlaşılabilirliği esnekliği ve yapısı bakımından her dille az buçuk aşır neşir oldum inan bana en güzel programlama dili.Süratle projeler geliştirebilirsin.
Elinde kitabın varsa , hemen temel konulara şöyle bir göz at ve hemen kod yazmaya başla.10 kat daha hızlı öğrenirsin.Bulabilirsen Feyzi Akar ın eski delphi kitaplarından bitane bul ve oradaki projeleri programa geçir.
başarılar dilerim...
Elinde kitabın varsa , hemen temel konulara şöyle bir göz at ve hemen kod yazmaya başla.10 kat daha hızlı öğrenirsin.Bulabilirsen Feyzi Akar ın eski delphi kitaplarından bitane bul ve oradaki projeleri programa geçir.
başarılar dilerim...
Bilgisayar Programcısı/Analyst ve Sistem Yöneticisi