smtp ile toplu giden mailleri ekranda gösterme

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
bilbeyi
Üye

smtp ile toplu giden mailleri ekranda gösterme

Mesaj gönderen bilbeyi »

merhabalar
smtp ile aynı anda ( mailleri ; ile ayırarak ) birden fazla mail gönderiyorum. Yapmak istediğim send edilen mailleri ekranda göstermek.
Daha önce mailleri döndü içinde tek tek gönderiyordum send işlemi bitince ekrana adresi yazabiliyordum ama şimdi toplu olunca bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum

Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Bunu yapmanız için gitmeyen maillerin tespiti gerekir. Topluca mail gönderdiğinizde sizin tarafınızda yapabileceğiniz bir yön yok. Karşı tarafın gelen maillerinizin ulaşıp ulaşmadığını oradan gelecek yanıtla çözebilirsiniz. Benim ulaşmayan mailım olduğu zaman ileti raporu alabiliyorum.
MailEnable: Message Delivery Failure.
Kolay Gelsin...

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
bilbeyi
Üye

Mesaj gönderen bilbeyi »

cevap için teşekkürederim ancak tam olarak yapmak istediğim kulalnıcıya ekranda progressbar görüntüsü vermek. Bu gönderme işlemini adım adım izleme durumumuz olabilirmi ?
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

bilbeyi yazdı:cevap için teşekkürederim ancak tam olarak yapmak istediğim kulalnıcıya ekranda progressbar görüntüsü vermek. Bu gönderme işlemini adım adım izleme durumumuz olabilirmi ?
Mailleri tek tek döngü içerisinde çekersen olur. Toplu yazılan adres ler için yorum yapamıycam.

Kolay Gelsin...

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.