arkadaslar;
1-activex ile web uygulamasi yapiyorum. ilk webdeploy dememde normal htm dosyasini olusturuyor. fakat 2. defa webdeploy dedigim zaman ise 1. sindeki haliyle gösteriyor. ürettigi ocx i, dll'i, htm'i ve inf'i siliyorum. tekrar compile ediyorum ama olmuyor. yine eski dosya. ne yapmam gerekiyor arkadaslar??
2-formlar arsı nasıl geçiş yaparız(normal delphi projelerindeki formcari.show gibi)
3-bir de güvenli olarak işaretleyebiklmemiz için ne gerekiyor.
4-bir de form mesela 600x600 boyutunda. ama explorerda her zaman belirli bir boyutta gözüküyor. nedendir acep? çözümü yok mudur??
ActiveX Re-Compile'da sorun
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
1- Web Deployment Options dan Auto Increment Release Number ı onayla
2- Bende merak ediyorum
3- Bunun için bildiğim kadarı ile yapılacak şey şu; kullanıcı Explorer da Internet Seçeneklerinde ActiveX Denetimlerini Sor u seçecek ve senin sitene bağlanmaya çalıştığında bir kereye mahsus "Bu sitenden gelen içeriğe güven" diyip senin siteye ait ActiveX sorusu ile karşılaşmayacak..
4- Bunu Oluşturulan .html dosyasının source undan değiştirebilirsin.
2- Bende merak ediyorum

3- Bunun için bildiğim kadarı ile yapılacak şey şu; kullanıcı Explorer da Internet Seçeneklerinde ActiveX Denetimlerini Sor u seçecek ve senin sitene bağlanmaya çalıştığında bir kereye mahsus "Bu sitenden gelen içeriğe güven" diyip senin siteye ait ActiveX sorusu ile karşılaşmayacak..
4- Bunu Oluşturulan .html dosyasının source undan değiştirebilirsin.