front page de html mail tasarladığımızda bugu yine front page de dosya->gönder dediğimizde outlook express açılıyor. Orda kaydet dediğmizde eğer resimlerin kaynakları "http://xxxx" şeklinde değilse bu kez outlook exp. de resimlerin kaynaklarını gubidik karakterli bi şekilde (md5 sanırım) gösteriyor.
Yine yaptığınız tasarımı outlook exp. de farklı kaydet deyip bunu bi eml dosyası olarak kaydettiğinizde mailin sonuna resimleri
...XMJUlkcwlfhlR5keqgb/AJbtDaSGlh131YwM+AJOOVA1pntICyVblOHc6v6x/DFEYL1C0nb+c8Ra
BtbbSrcEp9SefL20DnpPSNw147cFLkqZYtqEOJjNghx0ukjuqUChOAM97r4VUWjYOzaZptvzWNdW
/NuGzIuNr5r3nfw1KQ8Up5tK6g/DIqCByrfbBJnpccLam2ErRIK8ID5cKFoKEgrPLaRiivEhtLkh
PmqX1vE5kLyVILeAMZ9YTtwr8aBQqZE4Z/4BY3FO/wBN7IOR3OvqoMJCYjSUPOWposyQ4pob14yn
şeklinde resimleri kodlayarak kaydediyor. Bu şekilde yaptığınızda resimleri bir web kaynağı içermeden mailin üstüne ekleyebiliyorsunuz.
Sorunumsa şu: Ben mailleri outlook da yollamak yerine kendi mail clientımda yollamak istiyorum. Denemelere ise delphinin demos klasöründeki indy client demo ile başladım. Bu demo da contenttype kısmını text/html yapıyorum.
Sonra front page de yaptığım mail tasarımının html kodlarını bu demo da yapıştırıyorum. send e bastığımda maili html olarak atıyor ancak resimleri outlook express de kaydettiğim gibi mailin içine gömülü olarak yollayamadım.
Indy de bunu yapabilirmiyim?