JVCL komponentleri tüm win versiyonlarında çalışırmı?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
yuksel2004
Üye

JVCL komponentleri tüm win versiyonlarında çalışırmı?

Mesaj gönderen yuksel2004 »

Arkadaşlar öncelikle delphitürkiye foruma teşekkür ederim.Jvcl komponentlerini bugün öğrendim.Kurdum ve bir hazineden habersizmişim.Şimdi bbitmek üzere olan bir projemde tüm komponentleri bununla değiştiricem ama aklıma şu takıldı.JVCL komponentleri tüm windows versiyonlarıyla uyumlu mu.Bu konuda ki tecrübelerinizde bir uyumsuzluk gördünüzmü?Herkese çok teşekkür ederim.İyi çalışmalar kolay gelsin.
Unutmayalım ki bu hayat bir demodur ve tam sürüm kullanabilmek için lisans ücreti ödemememiz düşünülemez.
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

hocam jvcl derlenince projenin exe si icine dahil oluyor, haricten bir sey falan kullanılmıyor, boyle olunca muhtemelen tum windowzlarda sorun cıkartmadfan calısacagına inanıyorum
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Kullanıcı avatarı
yuksel2004
Üye

Mesaj gönderen yuksel2004 »

Teşekkür ederim.Birde şunu merak ettim.Orada database kompğonentleri var.Sanırım firebird için tasarlanmış.O komponentlerden kullandınızmı hiç.Yani IB bileşenlerinden bir eksiği varmıdır.Tekrar herkese kolay gelsin.
Unutmayalım ki bu hayat bir demodur ve tam sürüm kullanabilmek için lisans ücreti ödemememiz düşünülemez.
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

yok hayır kullanmadım
ibx ler her turlu isini goruyor insanın
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME