önizleme ekranı oluşturmak

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
sherlockholmes
Kıdemli Üye

önizleme ekranı oluşturmak

Mesaj gönderen sherlockholmes »

merhaba ,

hazırladğım forma kullanıcı bilgilerini girdikten sonra hepsini gösteren bir önizleme ekranı tasarlamaya çalışıyorum , aşağıdaki gibi bir butona basınca ekrana başka bir pencerede açılmasını istiyorum ama şimdilik yapamadım . ne önerirsiniz ?

Kod: Tümünü seç

<input type="button" value="Önizleme"  onClick="javascript:window.open('detaylar.php?sira_no=document.form1.sira_no.value&ad=document.form1.ad.value&soyad=soyad&bolum=bolum&no=no&yil=yil&resim_dosya=resim_dosya&yl_brans=yl_brans&yl_uni=yl_uni&yl_yil=yl_yil&dr_brans=dr_brans&dr_uni=dr_uni&dr_yil=dr_yil&diger_brans=diger_brans&diger_uni=diger_uni&diger_yil=diger_yil&ev_adres=ev_adres&ev_tlf=ev_tlf&GSM=GSM&mail=mail&web=web&is=is&is_adi=is_adi&sektor=sektor&is_adres=is_adres&is_tlf=is_tlf&fax=fax', 'Baslik','toolbar=0, location=0, scrollbars=1,resizable=1, width=800,height=700')"> 
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
Kullanıcı avatarı
salvation
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salvation »

Merhaba;

Verileri GET metoduyla gönderiyorsun ne güzel? Yapamadığın kısım neresi? Detaylar.php dosyasinda <?=$_GET['sektor']; ?> vb. olarak göster, onaylamak için tıklayın diye bir buton koy, tıkladığı zaman bu verileri GET veya POST ile gönderip veritabanına kaydet veya ne yapmayı düşünüyorsan o işleme yolla?
mulus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mulus »

Post ile ne kadar olur deneyim dedim bu çıktı ... dene istersen

<FORM name="form" method="post" action="detaylar.php" target="self">
<input type="text" name="adi"><br>
<input type="text" name="soyadi" size=20><br>
<input type="submit" value="Gonder" name="submit"><br>
</FORM>
detaylar.php'den $_POST['adi'] şeklinde alıyorsun.
yeni sayfada açıyor ama scrollbars width height nasıl olur biraz daha düşüneyim yazarım... Kolay gelsin...
mulus
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mulus »

Buda getle çalışan bi örnek çalışıyor

<SCRIPT language="JavaScript">

function ac(){		
			window.open('deneme.php?adi='+document.form.adi.value+'&soyadi='+document.form.soyadi.value+'',toolbar=0, scrollbars=1,resizable=1, width=800,height=700);			
		}
	</SCRIPT>

<Button onClick="ac()"> Önizleme </Button>

dikkat etmen gereken yer noktalama,virgül falan filan

'deneme.php?adi='+ document.form.adi.value +' &soyadi='+document.form.soyadi.value+'

formatında yazman gerekir.... kolay gelsin