Windows 2003 Server SP1 IntraWeb ISAPI Sorunu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Windows 2003 Server SP1 IntraWeb ISAPI Sorunu
Merhaba ,
WinXP Pro SP2 altında sorunsuzca yayımlayabildiğim IntraWeb ISAPI projesini Windows 2003 Server Sp1 altında çalıştıramıyorum Directory is not exist hatası veriyor. Bütün ayarlarım doğru hiç bir sorun yok izinler felzn tamam, ne olabilir acaba.
iyi çalışmalar.
Not:Deneme amaçlı oluşturduğum çok basit ISAPI lerde çalışmıyor.
WinXP Pro SP2 altında sorunsuzca yayımlayabildiğim IntraWeb ISAPI projesini Windows 2003 Server Sp1 altında çalıştıramıyorum Directory is not exist hatası veriyor. Bütün ayarlarım doğru hiç bir sorun yok izinler felzn tamam, ne olabilir acaba.
iyi çalışmalar.
Not:Deneme amaçlı oluşturduğum çok basit ISAPI lerde çalışmıyor.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
evet , WebServices , ayarlarında ISAPI ye izin ver sçeenği gelmiş onu ayarladım düzelti.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Merhaba ,
Şöyle bir sorun ortaya çıktı,
IIS te Virtual Directory dizine her türlü yetkiyi verdiğim halde dışarıdan yada networkten sayfaya erşimek istediğim winodws kullanıcı adı ve şifresi istiyor. Internet Guest USER die bir kulanıcıo var onunda yetkileriini full tanımladım denemek için yok yine şifre istiyor..
Teşekkürler.
Şöyle bir sorun ortaya çıktı,
IIS te Virtual Directory dizine her türlü yetkiyi verdiğim halde dışarıdan yada networkten sayfaya erşimek istediğim winodws kullanıcı adı ve şifresi istiyor. Internet Guest USER die bir kulanıcıo var onunda yetkileriini full tanımladım denemek için yok yine şifre istiyor..
Teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Merhaba ,
Bu ISS6.0 başımı derde sokacak benim,
normalde belirttiğiniz gibi ayarlamaları yapınca çalıştı ama , uygulama
An error occurred while attempting to initialize the Borland Database Engine (error $2B05)
şeklinde BDE hatası veriyor BDE de aliaslarda herhjangi bir soun yok başka uygulamalar düzgün çalışıyor.
Bu ISS6.0 başımı derde sokacak benim,
normalde belirttiğiniz gibi ayarlamaları yapınca çalıştı ama , uygulama
An error occurred while attempting to initialize the Borland Database Engine (error $2B05)
şeklinde BDE hatası veriyor BDE de aliaslarda herhjangi bir soun yok başka uygulamalar düzgün çalışıyor.

Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
$2B05 Permission denied. MS Terminal Server, application using the Borland Database Engine
After logging into the Terminal Server the application is loaded which is followed by the BDE error: 0 3 $2B05 "Permission denied."
Terminal Server appears to create a temp folder for each user including appropriate rights. If the server is not brought down properly then the temp dir is not deleted and a subsequent user that logs in may be assigned an existing temp dir with someone elses rights.
A possible solution would be to delete all files and temp directories in the temp directory when the NT server boots up each time.
@DotCom , Allah razı olsun sorunumu sayende çözdüm,
ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkürler.
ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr