merhaba
programda Dll üzerinde formlar oluşturulmuş. İlgili dll'i çağırıp formları görüntülüyebiliyoruz. Sormak istediğim normal formlarda program satırına işaret koyup adım adım çalışmasını takip edebiliyoruz. Bunu dll'den türettiğim formlarda nasıl yapabilirim ?
Dll formlarda programı adım adım çalıştırmak
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
merhaba ,
DLL projenizi HOST APPLICATION ile yani DLL yi çağırdığınız projeyle çalıştırırsanız DElphi ortamında adım adım izleme olanağınız olaiblir bunu RUn / Parameters bölümünden HOST APPLICATION kısmına ilgili exe dosyasını belirtiyorsunuz. sonra f9 dediğinizde dll nizi çağıran app çalışıyor sonra ilgili yerlerde debug moda geçebiliyorsunuz standart uygulamlarda olduğu gibi iyi çalışamalar.
DLL projenizi HOST APPLICATION ile yani DLL yi çağırdığınız projeyle çalıştırırsanız DElphi ortamında adım adım izleme olanağınız olaiblir bunu RUn / Parameters bölümünden HOST APPLICATION kısmına ilgili exe dosyasını belirtiyorsunuz. sonra f9 dediğinizde dll nizi çağıran app çalışıyor sonra ilgili yerlerde debug moda geçebiliyorsunuz standart uygulamlarda olduğu gibi iyi çalışamalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr