winxp de çalışan fakat win98 çalışmaayn program

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
huseyinert
Üye

winxp de çalışan fakat win98 çalışmaayn program

Mesaj gönderen huseyinert »

s.a arkadaşalar daha önce sordum bu soruyu fakat hala çözemedim önceki sorduğum kısımdaki sorunları araştırdım onlardan kaynaklanmıyor yani pth dosyası veya install dan kaynaklanmıyor programın kendi içinde bişey var başka programlaarı kullandım birebir aynı alt yapıyla yapılmış ve aynı vt. kullandığmız onlar çalışıyor hata şu:runtime error 216 hatayı araştıdım trojandan veya belllek hatasından kaynaklandığıunı buldum ama trojan olması mümkün değil yeni kurulmış bil. kurdum. iki farklı bil. denedim ikisinde de aynı programımın diğer denediğim programdan farkı sadace diğerlerinde ibquery ve ibupdatesql kullanıldı bunda ise ibdataset kullandım sadece bu fark var bundan kaynaklanabilirimi acaba bide programın boyutu 5.49 mb bununla da ilgisi olabilirimi acaba

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar kolay gelsin
"Kula bela gelmez Hak yazmayınca,Hak bela yazmaz kul azmayınca..." MEVLANA
Kullanıcı avatarı
ALUCARD
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ALUCARD »

programın exe boyutunu aspack ile düşürübilirsin linkler kısmında var
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz

Erkan ÇAĞLAR
Kullanıcı avatarı
Opt2000
Üye

Win98

Mesaj gönderen Opt2000 »

Selam
Daha önce karşılaştığım benzer bir problemden bahsedeyim. Programda, array olarak 5-6 tane inage tanımlamıştım ve run-time'da APP_PATH'den resimleri load ediyordum. XP'de problemsiz çalışmasına rağmen 98'de program göçtü ve ben de mecburen Exe'ye gömmek zorunda kaldım. Sanırım programı bu yönde kontrol etmende fayda var (Dinamik bellek yönetimi ile ilgili)

kolay gelsin
Bahadır Alkaç
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

FireBird veya InterBase in çalıştığından emin misin?
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!