Çok Fonksiyonlu Dbgrid ve Barcode companenti

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
ozf_murat
Üye

Çok Fonksiyonlu Dbgrid ve Barcode companenti

Mesaj gönderen ozf_murat »

merhaba arkadaşlar delphi türkiyeye hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum...Özellikle verdiği linkler ve seminerler benim için çok faydalı oldu..o kadar araştırmama rağmen excel deki süz işlemlerini yapacağım dbgride daha raslamadım.eğer raslayan olursa ve forma bildirirse çok sevinirim.bir de barcode companenti ihtiyacım var bana bu konularda bir yol gösterirseniz cok sevinirim...herkeze kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
kadirkurtoglu
Üye

Mesaj gönderen kadirkurtoglu »

merhaba. 1.sorun hakkında bir fikrim yok ancak barkod işlemi fastreportta var hemde ayrıntılı bir şekilde incelemeni tavsiye ederim. kullanıcı istediği gibi barkod oluşturabiliyor. barkod tipi ve rakamlar ile iş bitiyor. kolay gelsin...
Bir mum, yanındaki mumları tutuşturmakla,
ışığında hiç bir şey kaybetmez.

Mevlana

OS win.10, IDE Delphi 10.3, RDBMS Firebird and MSSQL, BROWSER Chrome
t-hex
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen t-hex »

Merhaba,

Eğer ücretli olması sorun değilse QuantumGrid bileşen setini incele, eğer o işini görmüyorsa zaten senin istediğin gibi bir bileşen daha yazılmamış demektir.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

Hoş geldin.

Bu türden bileşen isteklerin için Delphi VCL bölümünü kullanman karmaşayı engelleyecektir.

Grid olaral cxGrid iyidir. Barcode component'ini http://www.sourceforge.net adresinde bulabilirsin.
ozf_murat
Üye

Mesaj gönderen ozf_murat »

quantum grid çok fonksiyonlu gözüküyor.ve de büyük bi ihtimalle benim işimi görür ama fiyatı çok 350$...