installshield express?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
sga
Üye

installshield express?

Mesaj gönderen sga »

merhaba,
installshield express kullanımı hakkında bilgi edinebileceğim bir döküman nereden bulabilrim? :roll:
sga
Kullanıcı avatarı
emrahkaraarslan
Üye

Mesaj gönderen emrahkaraarslan »

installshield yazarak aratırsan gerekli bilgilere ulaşabilrisin ayrıca biraz incelersen kendinde anlayabilrsin zor değildir
kolay gelsin
Allah'ım bana değiştirebileceklerimi değiştirme değiştiremeyeceklerimi kabullenme ve aradaki farkı anlayabilme yeteneği ver
Kullanıcı avatarı
sga
Üye

Mesaj gönderen sga »

aratmadan zaten burada sormam ama neyse zaten kitap buldum.yinede teşekkür ederim :lol:
sga
Kullanıcı avatarı
ender_arslanturk
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen ender_arslanturk »

Merhaba,

Kurulum programı demişken aslında ben sizlerin imzamdaki programı indirip görmenizi isterim.

Genel hitap : Arkadaşlar eğer mümkünse Yazılan projelerin dağıtımı için Kurulum programlarını geliştirelim....

İmzamdaki link 14.4 mb. büyüklüğünde bir programdır.

Sevgili arkadaşlar bence kurulum bir projenin ilk intibasıdır. Genelde kişiler bu program networkte kullanılıyormu vs. gibi sorularada cevap verilmiş olur. Yani görmenizi tavsiye ederim :D .....

Saygılarımla,
En son ender_arslanturk tarafından 30 Tem 2005 12:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
emrahkaraarslan
Üye

bu nasıl bir kurulumdur yaw harika olmuş acaba neyle hazırlanmış
Allah'ım bana değiştirebileceklerimi değiştirme değiştiremeyeceklerimi kabullenme ve aradaki farkı anlayabilme yeteneği ver
Kullanıcı avatarı
ender_arslanturk
Kıdemli Üye

Merhaba

Üretici adına Teşekkürler....

Kısaca % 100 Türk Yazılımcılarının başarısı....

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
emrahkaraarslan
Üye

ayrıca programda çok güzel hazırlanmış görsel olarak çok hoşuma gitti baya bi özenilmiş çok özendim be :lol:
Kullanıcı avatarı
ender_arslanturk
Kıdemli Üye

Merhaba

Programın kurulumunda görsellikten ek 7 özelliği daha anlatılmış ve bunlarda "Tek bir noktadan kontrol" altında toparlanmıştır.... Memnun kalanlar imzamdaki adresi önerebilir.

Reklam bitmiştir. :oops:

Ayrıca bu kurulumu sayın mustafa abi, fahrettin abi birde sizde inceleyebilirmisiniz.... bu konuda belki çalışmalar yapılabilir ....

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

Merhaba ,
Görsel olarak gerçekten güzel bir kurulum, fakat merak ettiğim bir nokta var;
yaklaşık 19 mb lik bir programın kurulumu neden bu kadar uzun sürer (yaklaşık 5dk) sistemimde herhangi bri sorun yok p4-2.8 512ddr, her şey son derece hızlı çalışıyor.
Teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Kullanıcı avatarı
ender_arslanturk
Kıdemli Üye

Merhaba,

Böyle muhteşem bir kurulum Programı aynı zamanda mmx pc düşünülerek tasarlanmıştır. :lol:

Ayrıca kurulumdaki amaç ilk intiba olduğu için bir şirketin olması gereken çalışma prensipleri ve programın ne gibi özellikleri olduğuda buraya eklenmiştir. :!:

Normalde kurulum işlemi yapılırken arka planda gerekli tablolar oluşturuluyor. Bunların hepsini düşündüğümüz zaman kurulum ortalama olması gereken zamanlamada...... :wink:

Birde zaten kurulumu yapacak bulunan firma zaten yılda bir veya iki kere bilemedin en fazla 3 kere kuracaktır. :D

Not: Kurulum işleminden sonra otomatik txt açılır ve bu programın kurulduğu klasörde de mevcuttur. Lütffen kapatmadan okuyalım.... 8)
Kurulum bittinten sonra
Avantaj.exe uygulaması çalıştırınız.
Karşınıza gelen kullanıcı girişinde

Kullanıcı Kodu : ADMIN
Kullanıcı Parola : ADMIN yazılır ve enter tuşuna basarak firma ve dönemler listelenir.
Saygılarımla,