Win 98 de akıcı olan kod XP de takılmalar yaparak çalışıyor.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- uğur alkan
- Üye
Win 98 de akıcı olan kod XP de takılmalar yaparak çalışıyor.
Win98 altında oldukça hızlı bir şekilde çalışan kod Xp ortamında takılarak ve bazen hatta durarak çalışıyor. Bir Paralel port uygulaması yaptım paralel porta Integer değişkenler yollanıyor, ancak kod win98 de hiç bekleme ve takılma yapmadan çalışırken XP ortamında beklemeler ve takılmalar yapıyor. Sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim.
Bazen sert rüzgarlar eser başını öne eğmekten asla korkma
- ender_arslanturk
- Kıdemli Üye
Merhaba
98 İşletim sistemi ile Xp işletim sistemi arasında farklılıklar vardır. Yavaş olabileceği sistem gereksimine göre bakılacak olursa değişkendir.
Birde servis ler var. Eğer Sistem düşükse ve servisler de en iyi görünüm için çalışmakta ise bu durum normal, ayrıca konuya belki alakasız diyeceksin ama havaların sıcak olması ve pc kasasının durduğu yeride düşünerek belkide statik yük dolaşımıda vardır. Konuyu sadece yazılıma bağlamakta gereksiz.
Saygılarımla,
98 İşletim sistemi ile Xp işletim sistemi arasında farklılıklar vardır. Yavaş olabileceği sistem gereksimine göre bakılacak olursa değişkendir.
Birde servis ler var. Eğer Sistem düşükse ve servisler de en iyi görünüm için çalışmakta ise bu durum normal, ayrıca konuya belki alakasız diyeceksin ama havaların sıcak olması ve pc kasasının durduğu yeride düşünerek belkide statik yük dolaşımıda vardır. Konuyu sadece yazılıma bağlamakta gereksiz.
Saygılarımla,
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Selam,
Paralel port sürüsünün "interrupt kullan" diye bir seçeneği var. Onu true yapın aygıt yöneticisinden sorununuz çözülecektir.
Paralel port sürüsünün "interrupt kullan" diye bir seçeneği var. Onu true yapın aygıt yöneticisinden sorununuz çözülecektir.
Doğan Zorlu, İzmir
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)