arkadaslar selamlar,
installshield ile bir kurulum urettim gayet de guzel kuruyor, sorunum su
program unistall edilirken lisans bilgilerini iceren dosyayi silmiyor,
bunu nasil saglarim, yani unistall esnasinda bu dosyayi da silmesini istiyorum.
tesekkurler
benim bildiğim installshield neyi kurarsa onu siler, kendi uygulaman içerisinden bir dosya oluşturursan bağlı bulunduğu kök kurulum yoluna kadar bu dosya da hariç silmez....
Merak ettim acaba kurulum ayarların nasıl, yani BDE mi başkamı....
veritabani advantage, dogru demissin aynen bu sekilde yapiyor installshield, inno ile bir setup olusturdum ama kullanmak da istemedim, inno da kesin olarak dizini siler mi acaba? ve de inno 2 cd olarak kurulum paketi hazirlar mi?
Merhaba Veri Tabanın Advantage ise direk native bağlantı mı kullanıyorsun.... Direk kullanıyorsan imzamdaki programı indirip örnek bir kurulum tasarlayabilirsin kendine....
Tekrar geri yüklemesinide kendin ayarlayabilirsin
VooDoo yazdı: bu program 2 cd olarak kurulum hazirliyormu?
Kastın innosetup sa hazırlar herhalde ben denemedim ama güzel bir program.Artı istool, form designer vs. gibi yardımcı araçlarıda var türkçe desteğide var kendi isteğine göre bir kurulum hazırlayabilirsin.
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.
soyle bir dusuncem var farkli install peketi elbette iyidir ama kullanıcıların genelde alışık olduğu kurulumları yapmaktan yanayım, daha sorunsuz kurabilmeleri icin boyle dusunuyorum
VooDoo yazdı:soyle bir dusuncem var farkli install peketi elbette iyidir ama kullanıcıların genelde alışık olduğu kurulumları yapmaktan yanayım, daha sorunsuz kurabilmeleri icin boyle dusunuyorum
Hocam naptın ya içine herhalde ben bile sığarım....
O zaman sıkıntı yaşamak istemiyorsan yazdığım gibi hem görsel hemde kendine göre delphide bir kurulum hazırlayabilirsin. Nede olsa Sistemlere ağırlık getirmezsin sadece programın ile advantage dll lerini kopyalat yeter
Merhaba.
Öncelikle belirtmeliyim ki simdiye dek sonradan olusturulan bir dosya ya da dizinin uninstal sirasinda (kullanilan setup programi ne olursa olsun)silindigini gormedim.Ayrica veritabanini setupa dahil etmenin pek saglikli bir yontem olmadigini dusunuyorum.
Kolay gelsin.