adres çubuğunda başka bir yazı görüntülemek,çözüldü
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
adres çubuğunda başka bir yazı görüntülemek,çözüldü
günaydın ,
web sitesini yaparken adres çubuğunda çağırılan dosyaların isimleri görüntüleniyor, http://...../uye_giris.asp gibi . dosya isimlerinin görüntülenmesini nasıl engelleyebilirim. adres çubuğunda sadece sitenin ismi veya belirleyeceğim başka bir şey yazsın istiyorum , bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?
iyi günler ...
web sitesini yaparken adres çubuğunda çağırılan dosyaların isimleri görüntüleniyor, http://...../uye_giris.asp gibi . dosya isimlerinin görüntülenmesini nasıl engelleyebilirim. adres çubuğunda sadece sitenin ismi veya belirleyeceğim başka bir şey yazsın istiyorum , bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim?
iyi günler ...
En son sherlockholmes tarafından 18 Ağu 2005 09:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
1. uye_login.asp yi
/uye klasörünün altına default.asp olarak atarsın
kullanıcı
siteadi.com/uye/?sayfa=login seklinde girer
sen default.asp de sayfa degiskenine gore yonlendirme yaparsın
2. Frame kullanırsın
3. Bende yeni yeni inceliyorum apache nin mod_rewrite ozelligini kullanabilirsin
sitepoint.com/print/guide-url-rewriting
Adresinde detay bilgi bulabilirsin - ama bu apache için
/uye klasörünün altına default.asp olarak atarsın
kullanıcı
siteadi.com/uye/?sayfa=login seklinde girer
sen default.asp de sayfa degiskenine gore yonlendirme yaparsın
2. Frame kullanırsın
3. Bende yeni yeni inceliyorum apache nin mod_rewrite ozelligini kullanabilirsin
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
ilgine teşekkür ederim , apache ile deneyeyim ...onaydin yazdı: 3. Bende yeni yeni inceliyorum apache nin mod_rewrite ozelligini kullanabilirsin
iyi günler ....
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
frame kullanmayı denedim , ama bir sonuç alamadım , şu şekilde deniyorum:onaydin yazdı: sayfa degiskenine gore yonlendirme yaparsın
2. Frame kullanırsın
Kod: Tümünü seç
<frameset rows="0,*" border="0" frameborder="0" framespacing="0">
<frame name="tFrame" src="http://isim.com/anasayfa.htm" FRAMEBORDER="no" scrolling="no" NORESIZE>
<frame name="bFrame" src="uye_giris.asp" scrolling="No" FRAMEBORDER="NO" NORESIZE></frameset>
</frameset>
Kod: Tümünü seç
<frameset rows="1,400" cols="*" framespacing="0" frameborder="NO" border="0">
<frame src="bos.htm" name="mainFrame" scrolling="NO">
<frame src="index_en.htm" name="bottomFrame" noresize>
</frameset>
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim: