interbase raşifresi hakkında

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
mahmut
Üye
İletişim:

interbase raşifresi hakkında

Mesaj gönderen mahmut »

Selamun Aleykum Arkadaşlar;
Bir arkadaşımın kullandığı bir program var bu programın dosya uzantısı gdb yani interbase gibi ama bilgisayarda interbase ile ilgili hiç bir şey yok içindeki bilgiler gerekli bana şifrelenmişbir dosya yapısı var bu dosyadaki bilgilere nasıl ulaşabilirim. yardımlarınız için teşekkürler

Kullanılan yöntemler:
Ibexert kullanarak baglanmaya çalıştıgım zaman no valid database hatası eriyor firbird1.5 ınterbase 7 ınterbase 6.0 dada denendi
ama accesta açmaya çalıştıgımda şifre istedi şifreyi bulabilirsem saırım açacak onun içinde acces şifre hatırlatıcı bir rogram kullandım ama ondada başarılı olamadım.
Ayrıca EMs ile de denedimondada olmadı.

Teşekkürler
Hayat Hayatı Anlamaya Yetmeyecek Kadar Kısadır. Önemli Olan Hayatı Anlamaya Çalışmak Değil Hayattayken Hayatta Olan İnsanlara Bir Eser Bırakabilmek veya Onlara Yardımcı Olabilmektir.
denizuzun

Mesaj gönderen denizuzun »

bilgim kadariyla ras sifresi "masterkey" username "SYSDBA" ama bunu daha öncden degistirmisse yapabilecek pek biseyin yok
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

denizuzun yazdı:bilgim kadariyla ras sifresi "masterkey" username "SYSDBA" ama bunu daha öncden degistirmisse yapabilecek pek biseyin yok
:) Firebird VT'yi şifrelemez. Yeni bir FB kurulumu ile istediğin FB VT'sini default şifre ile açabilirsin.