Merhaba,
Arkadaşlar Barkod okuma işlemini yapan ve yüzlerce okumadan sonra bilgisayar ile bağlantısı yapılıp içindeki bilgileri bir program (wintask) ile bilgisayara txt olarak alınabilen bir el terminali var. bu terminal çalışırken kullanıcı önce wintask ile verileri alıyor sonrada ara bir yazılımımız var bunlada ilgili işlemleri yaptırıp vtye yazdırıyoruz.
Sorumda şöyle ben birkaç firmanın wintask programını arka planda kullanarak sadece kendi programları bu işlemi yapıyormuş gibi gösterdişklerini gördüm. Yaniş sanki veri alma işlemini kendilerin programı yapıyormuşgibi ama arka planda wintask programı çalışıyor. böyle bir işlemi nasıl yapabilirim.
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba.
Bir yazılıma arka planda komut yollamak vs..
Yani hem uygulamanın sorunsuz çalışması hemde kullanıcı için çok iyi bir çözüm olacak ama nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
Teşekkür ederim
El Terminalinden veri okuma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
El Terminalinden veri okuma
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
Merhaba,
Cevaplarını için tşk ederim.
@gkimirti hocam sizin belirttiğiniz bana mantıklı geldi. bende bu konuyu araştırıyorum.
Teşekkürler.
Cevaplarını için tşk ederim.
@gkimirti hocam sizin belirttiğiniz bana mantıklı geldi. bende bu konuyu araştırıyorum.
Teşekkürler.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]