program acılısına şifre koymak biraz deişik
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
program acılısına şifre koymak biraz deişik
S.a
Programın acılısına şifre koymak istiyorum ama biraz farklı.
forma bir tane edit component koyup edit e mesela 12345 yazdım bununda editin visible'sine true yaptım
program acıldıgı zaman bu edit in içeriğini okusun ve karsıma yeni bir form daha cıkarsın
bu formda şifre yeri var oraya şifreyi yazdığım zaman ana form daki edit in içeriğini okusun karsılastırsın yani ve editin içeriği ile yazılan şifre doğru ise program acılsın yanlış ise acılmasın.
Programın acılısına şifre koymak istiyorum ama biraz farklı.
forma bir tane edit component koyup edit e mesela 12345 yazdım bununda editin visible'sine true yaptım
program acıldıgı zaman bu edit in içeriğini okusun ve karsıma yeni bir form daha cıkarsın
bu formda şifre yeri var oraya şifreyi yazdığım zaman ana form daki edit in içeriğini okusun karsılastırsın yani ve editin içeriği ile yazılan şifre doğru ise program acılsın yanlış ise acılmasın.
arkadaşlar su sekil bi kod yaptım ama bi sorunum var
arkadaşlar bu şekil yapıyorum şifre dogru olsada olmasada formu kapatıyo nerde yanlıs yapıyorum.
Kod: Tümünü seç
var
a,b:string;
begin
b:=edit3.text;
a:=inputbox('program şifre koruması','program''a girmek için şifreyi Giriniz:','');
if a=b then
application.messagebox('program''a Girişiniz Onaylandı','Giriş onaylandı',mb_ok+mb_defbutton1)
else
application.messagebox('program''a Girişiniz Onaylanmadı','Şifre yanlış');
halt;
end;
tamam arkadaşlar yaptım gerek kalmadı herkese tesekkurler sorunumun cevabı
Kod: Tümünü seç
var
a,b:string;
begin
b:=edit3.text;
a:=inputbox('program şifre koruması','program''a girmek için şifreyi Giriniz:','');
if a=b then
application.messagebox('program''a Girişiniz Onaylandı','Giriş onaylandı',mb_ok+mb_defbutton1)
else
begin
application.messagebox('program''a Girişiniz Onaylanmadı','Şifre yanlış');
halt;
end;
-
- Üye
- İletişim: