Delphi çalışma stili

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
bluefire
Üye

Delphi çalışma stili

Mesaj gönderen bluefire »

arkadaşlar delphi öğrenmek için kolları sıvamış durumdayım...
hatta zeydin pala'nın 34 konuda delphi isimli kitabını aldım...
ama bazı sorularım olacak...
1. kitap seçimi hakkında ne düşünüyorsunuz...
2. Kitapdaki konuların sıralarını ne tarzda takip etmeliyim...(yani kitapta verilen tarz uygun mu...çünkü bana biraz farklı gibime geldi de...)
3. kitap haricinde ne gibi çalışmalarla kendimi biran önce veritabanı konularında yetiştirebilirim...
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
bilgi herşeye değer...
Kullanıcı avatarı
VoLaTiLe
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen VoLaTiLe »

-
En son VoLaTiLe tarafından 12 Eki 2008 12:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Wellcome to Digital Hell!
I'am Real VoLaTiLe
Help!
Kullanıcı avatarı
sadettinpolat
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen sadettinpolat »

VoLaTiLe yazdı:Kime cevap vermemiş,programcılar şimdi tatilde galiba...
Yazık.
görüyorum ki soruyu yazan arkadaş gibi sende pek araştırıp soruşturan biri değilsin.
burdaki ve
viewtopic.php?t=9421&postdays=0&postorder=asc&start=0
burdaki yazından ben bunu anlıyorum.

azcık, birazcık araştırsan hem yeni başlayanlar için yazılmış cevaplar bulursun hem de cd nin içeriğinin ne olduğunu....

kolay gele !
"Sevmek, ne zaman vazgececegini bilmektir." dedi, bana.

---
http://sadettinpolat.blogspot.com/
Kullanıcı avatarı
bluefire
Üye

Mesaj gönderen bluefire »

arkdaşlar sizden bir tavsiye istedim tenkid istemiş olsaydım zaten kendim yapıyorum o işi...
yine cevaplarınız için çok teşekkürler...
allah razı olsun
bilgi herşeye değer...
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Arkadaşlar ortamı germeye gerek yok. Burada herkes biribirine yardım etmeye çalışıyor.. Cevap verilmedi diye eleştirmeye de gerek yok. Defalarca söylediğimiz gibi burada herhangi bir mecburiyet yok keyfiyet var. Bilen ve isteyen cevaplar. Ancak bunca cevap yazan, mesaj sayılarından foruma ve herkese katkıları bariz bir şekilde belli olan arkadaşlarımız sanmayın ki her şeyi yutmuşlar, her soruya anında cevap verebiliyorlar.. Biz de bir çok net bilemediğimiz soruya vaktimiz elverdiğince herhangi bir yanlışlık olmaması için bir araştırma yapıp da cevap yazıyoruz. Çünkü yanlış bilgiyi düzeltmek daha zordur.. Doğruluğundan emin olmadığımız cevabı yazmamalıyız..

Bunları düşünürsek yardım isteyen arkadaşların da biraz çaba göstermesini istemek kendi adlarına olumlu bir düşüncedir görüşündeyim. Burada birazda kolaycılığa kaçıyor gibiyiz... tembellikten "arama" yı bile başkasına yaptırmaya kalkmak gibi :?
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!