accesde şifre
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
accesde şifre
selam
acces veritabanına bağlanabilmek için Kullanıc adı ve şifreye ne yazmalıyız.
acces veritabanına bağlanabilmek için Kullanıc adı ve şifreye ne yazmalıyız.
A.S.
Connection Stringe üstteki stringi yapıştırıp pathini değiştirebilirsin...
Acces sa kendin şifre vermemişsen.
KullaniciId isi Admin dir Password boştur. Bileşen üzerinde password kısmına da birşey yazmadan gecersin...
Accesta Sağlayıcı olarak kişisel tercihim Microsoft Jet 4.0 Ole DB Provider dır.
Örnek...
Ado kullandığını fazrzediyorum
Kolay Gelsin...
Connection Stringe üstteki stringi yapıştırıp pathini değiştirebilirsin...
Acces sa kendin şifre vermemişsen.
KullaniciId isi Admin dir Password boştur. Bileşen üzerinde password kısmına da birşey yazmadan gecersin...
Accesta Sağlayıcı olarak kişisel tercihim Microsoft Jet 4.0 Ole DB Provider dır.
Örnek...
Ado kullandığını fazrzediyorum
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;User ID=Admin;Data Source=C:\veri.mdb;Mode=Share Deny None;Extended Properties="";Jet OLEDB:System database="";Jet OLEDB:Registry Path="";Jet OLEDB:Database Password="";Jet OLEDB:Engine Type=5;Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;Jet OLEDB:New Database Password="";Jet OLEDB:Create System Database=False;Jet OLEDB:Encrypt Database=False;Jet OLEDB:Don't Copy Locale on Compact=False;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;Jet OLEDB:SFP=False
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
selam hüsonet hocam verdiğiniz bilgiler içi tşkederim.Sizin dedğiniz gibi Kullancı Adı Admin yazdım ve passwordu boş bıraktım
bu seferde şu hatayı verdi
zaten öncedende herhangi bir Kullanıcı adı ve şifre koymamıştım.
kolay gelsin.
bu seferde şu hatayı verdi
- Key Violetion
[Microsoft]ODBC Microsoft Acces Sürücüsü.Genel Hata Bu DNS Sql Connect
ile bağlanmak için bilgi yetersiz.SQL Driver Connect General SQL Error.
zaten öncedende herhangi bir Kullanıcı adı ve şifre koymamıştım.
kolay gelsin.
-
- Kıdemli Üye
+1bLue aLonE yazdı:Merhaba.
Yanlış bir ODBC driveri seçtin sanırım..
Kolay gelsin.
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
iyide hocam ben Odbc driverı seçmiyomki benim yapmak istediğim
delphi ile alakalı bir durum değil yani.Bde ile ilgili Bde yi açıyoruz ve Orda
Dbdemos,İblocal,intrabse1,Exel Dosyaları,Msacces Veritabanı gibi aliaslar var ben burda Msacces Veritabanı çift tıkaldığımda Kullanıcı adı ve şifre var ben burayı kastediyorum .İnş Anlatabilmişimdir.
delphi ile alakalı bir durum değil yani.Bde ile ilgili Bde yi açıyoruz ve Orda
Dbdemos,İblocal,intrabse1,Exel Dosyaları,Msacces Veritabanı gibi aliaslar var ben burda Msacces Veritabanı çift tıkaldığımda Kullanıcı adı ve şifre var ben burayı kastediyorum .İnş Anlatabilmişimdir.
-
- Kıdemli Üye
selam
anladığım kadarı ile hocam sizler Bde den Object ten Odbc Administrator ve ordan dosya dns den ve oradanda Odbc dirver seçilerek oluşturulan yerden bahsediyosunuz anladığım kadarı ile oysaki ben yeni bir odbc driver oluşturmuyorum.Herhalde anlaşamadığımız nokta burası :İlgi ve alakanıuza tşk.ler.Kolay gelsin
anladığım kadarı ile hocam sizler Bde den Object ten Odbc Administrator ve ordan dosya dns den ve oradanda Odbc dirver seçilerek oluşturulan yerden bahsediyosunuz anladığım kadarı ile oysaki ben yeni bir odbc driver oluşturmuyorum.Herhalde anlaşamadığımız nokta burası :İlgi ve alakanıuza tşk.ler.Kolay gelsin
- emrahkaraarslan
- Üye
evet arkadaşın dediği gibi şifre istiyor ve sadece ms acceste değil excel ve diğerlerindede istiyor.Sanırım SQL server ile alakalı bir durum "sa" da denedim ama olmadı arkadaşım eğer bunun cevabını bulursan buraya yazarmısın çok iyi olur kolay gelsin
Allah'ım bana değiştirebileceklerimi değiştirme değiştiremeyeceklerimi kabullenme ve aradaki farkı anlayabilme yeteneği ver